Besyo yüksek lisans
-
Arkadaşlar merhaba ben alesten 80 dil sınavından 77.5 aldım transkript ise 3.60 ege besyoda yuksek lisans düşünüyorum şansım nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Ayrıca ege universitesi besyo için 50 yds şartı 60 ales şartı koymuş şimdiden teşekkür ederim..
-
@ygygyg hocam anlattığınız kadarıyla girersiniz okulunuzu dereceyle filan mı bitirdiniz?
-
@aliveli hocam okulu 1. Olarak bitircem bu dönem sonunda
-
@ygygyg yüksek lisans başlatırsınız hocam bu şartlarla
-
@aliveli ege olma ihtimali yüzde kaçtır fikrinizce hocam
-
@ygygyg bölümünüz özelinde bilmiyorum ama bu şartlarla istediğiniz üniversitede yüksek lisans başlatabilirsiniz
-
@aliveli bizim bolumde bu dil puanını alabilecek öğrenci sayısı azdır hocam ales puanını belki yakalayan tek tük öğrenci olabilir ortalama konusunda isteyen daha iyi ortalama yapabilir avantajımın dil puanım olduğunu düşünüyorum yorumlariniz için teşekkür ederim..
-
@ygygyg hocam.bu konuda ne derece istekli olduğunuzu gösterir puanlara sahipsiniz. Bir besyo mezunu olarak YL kapısını araladiginizi düşünüyorum. Mülakat içinde gerekli şeyi, özelden paylaştım. Neden YL yapmak istiyorsun? Sorusunun cevabını muhakkak mantıklı bir cevabınız olsun. Diğer kısımları çözmüşsünüz, bir de akademisyenler içerisinde önceden kurduğunuz bir kontak varsa, kendisine mülakatta nelere bakmalıyım? Nasıl çalışmalıyım? Sorusunun cevabını alın.