Beşiktaş
-
Ahmet Çakar bombayı patlattı: Beşiktaş'ın maçı kazanması veya berabere bitirmesinin oranı, Beşiktaş'ın 8 yemesinin oranından daha düşüktür.
-
@antimülakat fark yemesek yeter yemin ediyorum adamlar o sahada barcelonaya 4 attı bize neler yapmazlar.
-
@hgrotius eski güçleri yok ama bekleyip görelim. Ben 3-1 gibi bir skor bekliyorum.
-
@antimülakat eski güçleri olmaz olur mu hocam adamlar mart ayında şampiyon olacak 19 puanla lider liginde
-
@ozgur85 19 puan farkla
-
bir ülke düşünün ki kendi komşusunun abisinin ablasının babasının dayısının tuttuğu takım elin hansından almanından fark yesin diye pusuda sırıtarak bekliyor ... biz sanırım bazı değerleri yitirmişiz bu millet nasıl bu hale geldi ?? dualarımız kalbimiz seninle BEŞİKTAŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
-
@antimülakat ahmet çakar fazla konuşmasın bence bikini olayını hala unutmadık
-
@antimülakat valla tek farklı mağlubiyet alsak tur şansımız bile var ama tur atlasak napacaz kupanın hayalini bile kurmak zor en iyisi az farkla elenip lige dönmek.
-
beşiktaş zamanında chelseayi de yenmişti maç öncesi yine böyle bir hava vardı belli olmaz inşallah alır maçı
-
günlerdir bazı fenerliler profil fotoğraflarına bayernin amblemini koymuş. ne kadar acı...
-
Heyecandan duramıyorum daha nerdeyse 2 saat var.
-
Kartal gol gol gol
-
Bugün kulüp tarihinin en önemli maçlarından birisini oynayacak takımım. Kurada çıkmasını en son isteyeceğim kulüple hem de. Maç henüz oynanmadı ama bugün dünyada Bayern'e karşı koyacak takım bir elin parmaklarını geçmez. Elbette favori Bayern Münih. Ama Beşiktaş artık bu kulvarda tecrübe kazanıyor. Önümüzdeki birkaç sene daha CL'de boy gösterirse çeyrek final ve bu gibi takımlarla boy ölçüşmek hayal değil. Tabii ki düzgün bir planlama şart. Ne diyelim şans Beşiktaşımızın yanında olsun
-
maç hangi kanalda?
-
@burcuburcu trt 1 de
Beşiktaşa başarılar diliyorum alemenyada 1 1 istabbulda 0 0 olsun bizim olsun.
Gs lıyım Fikret ormana da gs ilgili yorumunu yakıştırmadım ama beşiktaş fikret ormandan büyüktür. (Bu da moda oldu haa) -
Her banka soygunu, bir bankaya nasıl daha iyi korunması gerektiğinin öğretilebilmesi için yapılır! Tecrübede böyle bir şeydir. Hayat her seferinde seni örseler durur ama her seferinde hayata karşı daha dik durmanın kuralları da öğrenilir. Kara kartalın bugün örselenmesi kuvvetle muhtemel olsa da bundan sonra daha dik maçlar çıkaracağı muhakkaktır.
-
Vida atıldı artık on kişiyiz...
-
karaoğlan yaktı bizi... neyse 1 tane yedik sıkıntı yok fena oynamıyoruz. love çok azimli yapacak gibi birşeyler
-
Rakibin sol açığı acayip başarılı, defansta hummels gününde bakalım ne yapacağız.
-
Sinir stres oluyoruz gece gece. Bu nasıl bir maç. Ciddi orantısız güç kullanılıyormuş gibi bir endişe var üzerimde.