Zeytinburnu Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu
-
Kaçla kapattı acaba 88le giremedik
-
88,8 ile kapamış şaşırtmadı, dil yok sınav test
-
Bu sınava giren yok mu burada kimse yazmıyor . Sınav formatı değişik ne sorarlar acaba
-
Ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mi
-
@byn-kyns açıklandı
-
Forumda kazanan yok mu bu sinavi arkadaslar bi watsup grubu kuralim diyecektim?
-
Ben kazandım.Sayı az olduğu için iletişim sorunu yaşanabiliyor.Mülakata da az kaldı.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
-
@Asımın-nesli ben rederans konusunda kovalarken belediye me lis uyesinden sunu duydum "juri komisyonu son ana kadar degistirilebiliyo ve suanki juri kendine yaklastirmiyo bile,o guzden referans ters tepebilir" deniliyo..siz ne düşünüyorsunuz
-
...........................
-
Aynen kanka
-
@BahtsizBedevi kardesim keske gözünü kullansaydin yazdıklarımı okumak icin!ben referans kovaliyorum mu yazmisim bide tirnak icinde belirtiyosun?referans KONUSUNDA kovalarken diyorum,yani referans gerekiyomu kurum taleo ediyomu millet buluyor mu bulacak mi konularina bakarken bunu ogrendim burda paylasmak istedim referans icin ugrassam herkes gibi bende bulurdum burayda yazmazdim.neticeyi paylasmak icin yazdim "kurum referans talep etmiyormus ve referans gelirse de dikkate almiyormus" lutfen bunu bari gözünle oku!
-
...........................
-
Herkes nasibini yer dostlar.
-
Bu ileti silindi! -
@kombassankoma ustad belediye mufrttisligi ile alakali daha ayrintili bilgi verebilir misiniz? Ne is yaoar,egitim sureci,calisma ortami,ststusu,siyasi baski vs konulariyla alakali?
-
Mulakata giren arkadaslar var mi birda?
-
Sonuçlar açıklanmış.