İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
-
Ordu İst Ankara dan birini yazicam katipliğktede tek il vardı bu şekilde 72 ye kadar düşen de oldu 78 üzeride
-
Katiolikte lise önlisans lisans aynı kategoride yarışıyordu ayırmadan siraladilardi
-
@siyasetbilimci o bence çok etkiliyor hocam ön lisans nispeten daha iyi puan alınabilen bir alan
-
1800 net maaş nedir ya bunlarda iyice suyunu çıkardı.
-
Arkadaşlar ilanda evrak teslimi ile ilgili kısmı anlayan var mı ? Listeler belli olunca mı teslim edeceğiz. Yoksa belli olmadan başvuru yaparken mi. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
-
@totti bu sözleşmeli işine çok kötü alışıldı, kamu kurumları sözleşmeli alıyor zam istese sıkıntı olacak
-
@bonus e devletten başvuru kabul edilen evrak yollayacak anladım ben.
-
@atanamayanörtmen teşekkür ederim. O kısımları çok açıklayıcı olmamış ilanda. İyice öğrenmek gerek.
-
@atanamayanörtmen asgari ücretin 1400 lira olduğu ülkede lisans mezunu kpssden en az 80 puan almış insanı 4 katı mülakat sistemiyle işe alıyorsun 1800 lira maaş veriyosun yazıktır günahtır
-
başvuru şekli çok karmaşık duruyor, survivor daha kolay gibi @Antimülakat hocam bi sorum olacak benim 15-22 mayıs arası e devletten başvuru yaptık sonra oradan iş talep formu çıktısını alıyoruz sanırım. ondan sonra diyor ki 2 nüsha güvenlik soruşturma formu doldurulup çıkartılacak bu da tamam. benim anladığım 26 mayısta mülakata girmeye hak kazananların listesi açıklanacak. en geç 30 mayısa kadar da istenilen belgeleri valilik yazı işlerine teslim edilecek diyor bu teslim işini mülakat listesi açıklandıktan sonra yapmak mantıklı değil mi öncesinde mii yapılması gerekiyor onu anlamadım tam olarak? sonuçta listeye girileceği belli değilken belge teslimi olması mantıklı gelmedi bana. bir aydınlatırsanız çok seviniriim
-
@Antimülakat bir de şu var Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, sınav
yerleri, sınav tarihleri ve ilgili diğer bilgiler 8 HAZİRAN 2017 tarihinde Bakanlığımız
(www.icisleri.gov.tr) internet adresinde ilan edilecektir diyor zaten 26 mayısta ilan edilmeyecek mi bu 8 haziran tarihi nedir? -
@kamucukız anladığım kadarıyla evrakları eksiksiz teslim edenler sıralanacak
-
@burcuburcu ama öyle olsaydı 30una kadar evrak teslim süresi verilmezdi acaba ben mi yanlış düşünüyorum
-
@kamucukız yani 26 sı puanım tutanlar, 8 haziranda ise evrağını teslim edip mülakata girecek olanlar açıklanacak yani puanı tutup evrak vermeyen olabilir.
-
istanbul için puan 80 nin altına iner diyorsunuz da bakalım 1800 tl maaşla istanbulda yaşamayı göze alıp tercih eden olacak mı
-
@kamucukız eskiden bir çok sınavda belge teslimi öncesinden yapılıyordu. A kadro sınavların çoğunda da sistem bu şekilde işliyor. Belgeler öncesinde isteniyor, listeye giremeyenlerin belgeleri en son imha ediliyor, geri de alınmıyor. Kaç tane vesikalık resmim puanımın yetmeyeceği kurumlarda heba oldu bir bilsen. Yeni yeni değiştirmeye başladılar bu durumu, önce sınava hak kazananlar açıklanıyor sonrasında belgeler isteniyor ama işte böyle eskiden olduğu gibi devam eden kurumlarda var. Neyse ki valiliklere teslim ediliyor, ya bakanlık için istenilse ne olacak? Bir de posta ile uğraşılacak
-
@piraye İstanbul'da yaşayan veya kalabilecek yeri olan tercih eder aslına bakarsanız şu an İstanbul da rastgele bir şirkete girseniz 1 sene sonunda bundan çok yüksek paralar kazanırsınız.
-
Maaş düşük ama ben bir ek ödeme olabileceğini düşünüyorum. Hangi isim adı altında olur bilmiyorum ama ben toplamda yine 2.200 TL ve üstünde bir net maaş olacağını bekliyorum. Mesai ücreti yansıması, döner sermaye vs. bir isim adı altında maaşlar artacaktır.
-
büro personeli maaşı hariç ek ödemesi var mı bunu bir soruşturmak lazım
-
@atanamayanörtmen 2200-2300 ü buluyormuş ..Kyk ile aynı maaşı diyorlar hemen hemen