2016 Aralık GUY Sınavı
-
@nene-hatun sabret güzel kardeşim, elbet Yüce Allah karşına hayırlı bir yol çıkaracaktır. Bir bayan olarak zor bi dönemden geçiyorsun.Ama ölüm çözüm değil.Tam tersi Ahiretin yanıyor.Ben de bay olmama rağmen intiharı bile düşündüm.Ama elhamdülillah imanım buna engel oldu.Çünkü biliyorum Allah'ın verdiği cana kiyarsam sorgusuz sualsiz cehenneme gidicem.Biraz daha bekleyelim...
-
@nene-hatun "ölüm"kelimesini birak dilinin ucuna, aklinin ucuna bile getirme arkadasim.Hemcinsim olarak seni cok iyi anliyorum.Kpss sureci cok zorlu engebelerle dolu bi yol.Bu yolda her birimizin turlu skintilari oluyo maalesef.Kimimiz maddi zorluklar icinde harcliklarimizi biriktirerek kitap almaya calisiyoruz.Kimimiz duyarsiz akrabalarin, komsularin acimasiz soylemlerine maruz kaliyoruz.Kimimiz yillarca surdurdugumuz iliskilerimizi sonlandirmak zorunda kaliyoruz,ve daha nicesi.Hayati her konuda ertelememiz de cabasi.Zaman zaman psikolojimiz alt ust olup dayanamicak gbi olsak da Allaha siginip pes etmemeliyiz.Emeklerimizin karsiligini elbet alicaz.Sabirli ol arkadasim yalniz degilsin.
-
Pederde bu çalışmayla sınav kazanamazsin diyor sanki alım var sabah sabah üstüme geliyor
-
@Ricardoreyiz kardeş insanı bitiren de bunlar zaten.
Biz kendi kendimizi motive ediyor , Everest'e çıkmayı göze alıyoruz.
Ama ayağımıza takılın küçük çakıllar gönlümüzü incitiyor .Sabır ....
-
Saat 18.00 de ömer ekinciye tekrar yazacaz hazır olun
-
Benimde 4 uncu yilim dolcak bu yil 2015 puanim iyi geldi gecen yil guy u gectim mulakat tam 4 ay sonra oldu o bile iskence gibiydi beklemek bide sonunda elendim dedim nasil olsa ilan gelir yakin zamanda ama uzerine 1 yil ilan bekledim simdi kpss den 90 alsam nolcak yine kasimda sinav martta mulakat yaparlarsa dusunmek istemiyorum bu cok aci onumuzu goremiyoruz. Insallah emek veren herkes icin surpriz olurda o ilan gelir. Dun ilan gelmicegini duydugumdan beri dunyam basima yikildi ailem ayri uzuluyor gecen yil mulakattan elendigimde bu kadar uzulmemistim
-
@paretowilfredo cevap vermemenin hos bir davranis degil gordugunuz halde konusmuyorsunuz ya yakistirmiyorum
-
Koskoca 1 yıl alimsiz geçti be
-
Arkadaşlar yapmayın etmeyin @paretowilfredo ya haksızlık ediyosunuz. Bi'şey söylemiyosa anlayın ki ona ulaşan yeni bi gelişme yoktur.
-
Akşam tekrar yazıyorz o halde ömer beye , maliye bakanı baskıyı iyice hissetsin
-
@aylin-yılmaz ilan verilme şansı var mı hala sence
-
@Ricardoreyiz kardeş umutsuz konuşmalardan yıldım biz de biliyoruz gerçeğin ne olduğunu, 3 5 kişi belirli insanlar kendimiz her gün bişeyler yapmaya çalışıyorz isteyen gelir isteyen gelmez
-
Tuğrulun mesajlardan sonra kırıldı biraz umut inşallah gelir
-
Arkadaşlar Şahap Kavcıoğlu bugűn Bayburtta olacakmis. Aksam sekizde bi programi varmis. Naci Agbala cok yakin biri demisti burdan bi arkadas. Bayburtta kendisi ya da bi tanidigi olan varsa belki magduriyetrimiz dile getirilebilir diye paylasmak istedim.
-
@Ricardoreyiz umut mumut hic bisey kalmadi. 90 puan yalan oldu bu sene. Askerde insallah girebiliyorumdur kurum sinavlarina
-
Kpss sonraya ekimde alım olsa bakaya mülakata girsek sıkıntı olur mu
-
-
Kırşehirli varsa başbakan orda bi zahmet mektup yazıp versin
-
arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum size. valiler bulundukları ilde,il özel idaresine valilige vs. personel,memur alımı yapabilir mi,sözleşmeli olarak tabi?
-
@kubraguy yapar