2016 Aralık GUY Sınavı
-
23.10'da...
Hazırlanın...
Toplu hareket edeceğiz...
Arkadaşlarınıza lütfen haber verin... Yusuf Kaplan -
gencler yusuf kaplan bızı cagrıyo 23:10 da twıtra tugrul kocer paylasms
-
Toplanın twittera
-
ne yapıcağımızı anlamadım yusuf kaplan bi tweet atmış biz ne yapıcaz
-
@calfagri altına yorum yapın ve retvet edin
-
arkadaslar numan kurtulmus kanal 7 de ıskele sancak programında konuk suan bı yuklensek en azından kulagına kar suyu kacırmıs oluruz
-
sunucu @acetmehmettw allah rızası ıcın saldırın
-
https://twitter.com/yenisafakwriter/status/837757341202284546 Altına yazın arkadaşlar
-
@calfagri rt yapıcaz
-
tamamdır arkadaşlar yazdım rt yaptım böyle devam
-
yüzlerce kişiden aynı anda bildirim gidecek orda etiketli insanlara arkadaşlar dikkatlerini çekecektir çok rt olursa ysuf kaplan köşesinde yazabilir
-
şu anki sayı bence az bi bin olsaydı gayet iyi olurdu
-
Arkadaşlar şimdi gormesemiz bile sabah bu yazılanları gören arkadaşlarda yorum yapıp rt etsin lütfen... Yusuf kaplan bey bakan ve yrd. Tarafından takip ediliyor twiterda
-
Ya arkadaş herkes ilan bekliyoruz yazıyoruz deyince kimse yok facede 10binler burda hic yoksa 200 kişi var tivitte yazan 25 30 kişi ilan hazır bekletiliyor yazmazsaniz gelmez gelirse sesimiz duyulunca birileri bizden bahsedince gelicek
-
460 rt oldu
-
yusuf kaplan bunu her akşam yapsa keşke bütün bakanlar takip ediyor elbet biri görecektir . Yazdığı hafif tehditkar tam bir yazar kaleminden çıkmış. İSTİHDAM ÇAĞRISINA UYULMAYACAK MI?
-
şöyle bi 2bin kişi olsak sesimizi duyurcaz biz anca 200 kişi oluyoruz lafa gelince de yok 450bin ibf bilmemne.Bırakalım bu lafları halinden şikayetçi kişi sayısı anca 300 400 geri kalan tembel teneke twit atmaktan hesap açmaktan sesini duyurmaktan aciz.
-
@totti aynen öyle hocam tam olarak yazılması gereken cümle bu keşke tüm yazarlar duyurabilse bizi
-
Keşke bir kaç gazetecinin desteğini daha alabilsek
-
SIZCE BUNDAN BI SONUC ALABILRMIYZ