2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hadi yusuf kaplanı beğenmeye devam.
-
Rt daha 500lerde hadi devam edelim.
-
TAMAM DA BI KERE RT LEYEBILIYRZ
-
@İnmyheart memurlar.netın haberı Yusuf Kaplanın desteği Tuğrul Hocanın Tekrar dönmesi aramıza işimizi kolaylaştırır. Ben umutluyum açıkçası. Ama daha çok ses çıkarmaya devam etmeliyiz ara vermeden.
-
Arkadaşlar son saatlerde gruptan çıkanlar twet için bilgi versin sabah gören beğenir ya da rt yapar
-
Yusuf kaplanin tweetine RT olabildiğince daha çok olmali, yeni şafakta yazar olması ki inşallah köşesine taşıyabilir lakin zor, bu bile büyük umut yeni Şafak gazetesi CB başbakan güne başlamadan ilk baktıkları gazete
-
Star gazetesi yazarı ömer ekinci yide destek isteyelim yusuf kaplanın yazısının altından
-
ınsallah twtrı olan es dost kım varsa soyleyelşm rt yapsnlar
-
saat 1 de aynı anda ömer ekinciye gönderiyoruz yusuf kaplanın gönderisini arkadaşlar
-
Aynen saat 1 de ömer Ekinci hadi gençler başka dostumuz yok birbirimizden başka
-
yusuf kaplan gibi sizde yarın 20.00 de tweet atarmısınız sizin aracılığınızla sesimizi duyuralım diyelim -
@omerekinci
hem dm den hem tweet ten atıyoruz saat tam 01.00 da -
yazıyor musunuz kaç tweet atıcaz
-
nıye kımse omer ekıncıyı etıketlyp yazmıo bı aylını gordm
-
@aylin-yılmaz 7 tane attm bn
-
@İnmyheart ben de yazdım diğer hesaplarından da yazdım 4 5 arkadaşı daha gördüm
-
iyi geceler gençler sabah görenler yusuf kaplanın tweetini rtlemeyi unutmasınlar
-
Moralim çok bozuk benim 4.senem .Özel sektör ede başvurdum ilanlara hiç geri dönüş olmadı.4 yılda KPSS girdim puan aldım .Bu yıl daha da yüksek.koyde sınava çalıştım başkasının evinde internet fln yok o şartlar da köy işi ve KPSS .Şimdi ise atama yok .Evdeki işlerden çok yoruluyorum .Hayattan sıkılıyorum neden bı bayan olarak ayaklarının üzerine durma fırsatı verilmiyor.Bu şartlarda nasıl tekrar KPSS gireyim.nasil hazirlanayim .Ölmek istiyorum
-
@nene-hatun benim ne zaman moralim bozulsa karamsarlığa kapılsam namaz kılıp dua ediyorum umutsuzluğa kapılma beklemediğin anda bir kapı açılır hepsini unutursun dersi bırakma hakkında hayırlısı
-
Merhaba arkadaşlar , herkesi CUMHURBAŞKANINA e devletten yazmaya çağırıyorum
Müstakbel başkanım,
Ben 2 yılını KPSS A grubuna harcamış siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu bir vatandaşınızım.
Yaşım 25 hukuk iktisat maliye ve muhasebe çalışarak KPSS A grubundan 89 puan aldım.
2015 KPSS A geçerlilik yılı 2 yıldı ,
2017 KPSS A geçerlilik yılı 2 yıl olacak
2016 KPSS A geçerliliği tek yıla düşürüldü.
Geçen yıl mayıs ayında girdiğimiz KPSS A geçerlilik süresi 3 ay sonra dolacak.
Temmuz ayında yaşadığımız malum terör örgütünün kalkışması ile ülkemiz zor günler geçiriyor.
Efendim geçen yıllarda %8civarında a grubu istihdam sağlanırken bu yıl binde 3 civarında.
Maliye Bakanlığı bir Allah'ın kulu için ilana çıkmadı.
Efendim gerçekten zor durumdayız.
Sizden başka bize sahip çıkacak kimse yok, bu yaşananlardan sizin haberinizin olmadığından dahi eminiz.
Birçok arkadaşımız psikolojik destek alıyor.
Toplam 5000 kişi bile olmayan kadrolarımıza istihdam sağlanmasını talep ediyoruz.
Maliye de istihdam sağlansın ve puanlarımız eşit bir şekilde 2 yıla çıkarılsın