2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
Facebooktaki mehmet hayva mhuy ilanının nisan sonunda geleceğini yazmış. İlandan 2 ay sonra sınavı yapılıyor. Sizce sınavı mayısta haziranda yaparlar mı ki?
-
Şuan bende yazdım kon tvye
-
Kon tvye ben de yazdım sıcağı sıcağına baskı yapalim
-
Evet bu akşam facedede belirtelim herkes kon tvye yazsın arkadaşlar artık böyle birlik olmuşken
-
Dikkate alıp sorarlar umarım. Bi gun kon tv nin yayınını merakla bekliceksin deseler inanmazdım;)
-
Merhaba iyi günler bir İİBF li olarak bu aksam maliye bakanimiz sayın NACİ AGBAL'a KPSS sınavı öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı sınav ilanının gelme ihtimalinin olabileceğini sorabilir misiniz? Saygilarimla
Arkadaslar bende yazdım herkes gondersene etkili olur illaki sorarlar diye düşünüyorum...
-
Benim yazdığımı gormedi ler sizinkini gördüler mi
-
@ddguy Görülmedi henüz.
-
Tuğrul hoca KPSS sonrası olacağını düşünmüyorum yazmış galiba mutlu sona yaklaşıyoruz
-
Bende yazdım konyaTv bu kadar baskıyla sorar umarım
-
@merkantilist nerede yazmis cok umutlandim ya
-
Bende yazdım ama görülmedi en azından iletildi
-
@şengüll Twitter'da. Olmayacak şey için bakan böyle konuşmaz. KPSS sonrası olacağını düşünmüyorum demis
-
Bu tarz programların arka planı böyle oluyor malesef sorular çoktan seçildi bakan sor derse sorulur https://www.youtube.com/watch?v=HxedhZyHn54
-
Biz yine atalım mesajlarımızı en azından programdan önce kendisine bu konu ile ilgili soru aldıklarını söyleyebilirler.
-
Valla bu haber gelmişken bizim bi an once etkinlik yapmamız lazım naciagbalguy 3000 guy falan filan gibi bi tag la
-
@KONTV Bu hesaba akşam 19.00 da tweet atmaya başlayalım üst üste atalım lütfen ayrıca instagram kullananlar kontv yazıp msj atsınlar ordan da belki sorulur şansımızı deneyelim
-
Ben de attım inşallah sorulur
-
Anne baba kardeş kim varsa onların telefonundan da atın