2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart yahu neytullahinnyazisinda bizzat bakan kpss sonrasi demis. Kime inanalim?
-
@İnmyheart dağılabiliriz:)
-
@TugayÇ elbette ama cevabı bilen an itibariyle tek kişi ise neredeyse imkansız bu cevapları bulmam ama birden fazla kişinin kulağına giden cevaplar bize de ulaşır ondan hiç şüpheniz olmasın
-
@Antimülakat hocam peki teknik olarak bakildigi zaman vmy de kpss oncesine yetismeye calisliyomus. Guy da kpss oncesi olursa hangi ara yapilcak ki bu sinavlar ?
-
Kpss sonrası gibi ütopik kaygılardan uzaklaşarak ders çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim zira tahmininm 20 gün içerisinde ilan gelecektir
-
İnşallah nolur öyle olsun.
-
arkadaşlar bu 28 kasım 2015 guy sorularını nereden bula biliriz adem kılçın son kitabında var mı? imece de yok biliyorum
-
@joeblack16 20 gün mü ????
-
Arkadaşlar şu imza kampanyasına kimler imza atmadi yada attı bi ses verin bu kadar ilanı bekleyen kişi var imza sayısı şok rakamda
-
bilmiyorm ki kıme ınancagmzı sasrdk
-
@ddguy ben attım
-
beni eksileyen arkadaşlar ilanın haberni verince goy goy oluyordu..iyi öyle he.. di mi.. ulan gördüğünzde ayağnz titricek adamlardan bilgi aldık verdik zamannda da o da çıktı.. geç de olsa.. kafadan atmadık 10 aydır burada gelecek şu ay bu ay demedik.. he başvrcm puan da yüksek..zamannda yüksek olp da sırf girmek için girenler de bile oldu mağdur oldu.. neler gördük kimse acımadı bana.. şimdi sistem ne oldu diye soranlara da yok cevap.. gelince görürsünüz.. çok mal insanlar var
-
@TugayÇ davul-zurna ve orkestra denilen şeyin aynı anda olduğu bir düğün düşünelim kardeşim, sanırım öyle ortaya karışık bir durum bizi bekliyor.
-
Hilmi Bey bilemiyorum çok sağlam kaynak mı geçen sefer çok politik konuşmuştu
-
@TugayÇ nerde demiş bakan kpss sonrası diye?
-
@miss-smith Başbakanlığın izni basit bir olay. Ki maliye bakanlığında bu kadro planlamalarının 1 ay öncesi yapıldığını sayın bakan konferansta açıklamıştı. Gelinen noktada vmy ve guy kadrolarının belirlendiğini görüyoruz. Bundan sonrası için de son aşama olarak başbakanlık izni kaldı. O da dediğim gibi kısa süre içerisinde onaylanır ve derhal ilana çıkılır . Muy ve Duy içinse rakam söylemedi henüz belirlenme aşamasındaymış. Bu sınavlar kpss sonrasına sarkabilir sadece
-
@Antimülakat valla ben tarihlere bakıyorum, işin içinden çıkamıyorum. Daha gib vergi dairesi müdürlüğü sınavı yapacak. Bütün haftasonları dolu. Ben ciddi ciddi alımın kpss sonrasına sarkacağını düşünüyorum.
-
@TugayÇ 6 mayıs bos
-
O değilde 2000 kişi alınacak en az 15 20 bin kişi heyecanlanıyor.
-
@iyimser16 birisine soylemis facede paylasmislardi yazisini. Bikac sayfa onceye giderseniz ben burda da paylastim yaziyi