2016 Aralık GUY Sınavı
-
@magun Size de cok gecmis olsun Acil sifalar versin Allah dedenize
-
asaAAAAFDSFDS
-
@volkntasdemir bu topa kimse girmez kardeşim. İçin nereyi istiyorsa orayı yaz emin ol orası en doğru yerdir..
-
@kaymakam Allah acil şifa versin.
-
Soylemessem olmazi izleyin twitter da tag acmislar kpss konulu
-
Bircan ipek okuyor twitleri tum maduriyetimizi anlatmaliyiz
-
#SoylemezsemOlmazKPSS
-
İlan geldide il kaldi ya valla ne memnuniyetsizsinz simdide ayy niye ege yok vayy niye karadeniz yok 2gun once ilan gelsin puanlar yanmasin elensek bile 2016puaniyla bi sinava girelim diye agliyodunuz simdi ay şura ay bura
-
#SoylemezsemOlmazKPSS bu etiketle bugün sabah gazetesinde cikan ilanimizi paylasalm televizyonda da yaynlansin lütfen hepimiz paylasalm az kaldi ilanlari cok almak için sesimizi duyurmaliyz arkdaslar
-
Hangi gazetede yayımlandı
-
Sabah Gazetesi 14.sayfa
-
Paylaştım ben twitter da
-
@magun Sana da çok geçmiş olsun kardeşim.Allah Ummeti Muhammedin hastalarına şifalar versin.
-
@1903bjk Başınız sağolsun sizin de hocam.Kesinlikle haklisiniz.
-
@ddguy twitter adresini verir misin?
-
@dd_07guy
-
@miss-smith ilan gelmese bile ben seni sınav için motive ederim merak etme
-
@ddguy takip ediyormuşum ztn gördüm ilanı twittera girince de..
-
İlanı her kim/kimler verdiyse, kimlerin emegi geçtiyse Allah onlardan razı olsun
-
Kardeşler herkesin özgürce dilediğini yazabileceği bir platform oluşturduk. Özgürlük sınırını da başkalarının özgürlük sınırı ve başlıkla alakalı olması olarak belirledik. Trol olan arkadaşların farkındayız, sanmasınlar ki bu durumu da hoş karşılıyoruz, gerçekten kimseyi engellemek istemiyoruz ama bu arkadaşların yaptıkları diğer kişileri çok fazla rahatsız ediyorsa, engellemek dışında yapacağımız bir şey kalmıyor. Lütfen bunu dikkate alarak hareket edelim.