2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith Ben sınav kpss öncesine yetişir mi dedim. O ilan olarak mı cevapladı bilmiyorum.
-
@karakalpaklı herkeste bi gizem Hey GİB SEN NASIL BİR KURUMMMUŞSUN BEEEE sanırsın mitt
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
olaya el atın artık tüm imkanları zorlayın bize bilgi verin lütfen -
@miss-smith katılıyorum aynen artık bi bilgi olmali
-
Twitterden böyle bi mesaj geldi ne yapaym? Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Size özel oluşturulan bağlantıdan hesabınızı doğrulayınız
-
@sametuzeyir sakın tıklama virus hesabını calıcaklar
-
@sametuzeyir hocam mesajı sil hemen sonra sayfanda da böyle iletiler çıkıyo o iletiyi gönderen hesabı engelle direk bana da geldi yine aynı mesaj
-
@miss-smith saolasın Allah razı olsun açmadım tıklamadım
-
yazının nerede olduğu belli değil ki siz oecd yi arıyorsunuz.bence başbakanlıkta hala belkide maliye bakanı imzaladı ama daha başbakanlığa ulaşmadı.başbakanlıktan çıktıysa bile maliyede yada gib merkez de olabilir.örnek vereyim gib de imzalanan yazı gib----------->avdb----------->... vergi dairesine 10 günden önce ulaşmıyor(az kaldı kendimi deşifre edecektim)
-
@diyar nereye deşifre etcektin
-
@diyar deşifre mi olacaksın???????
Sen bugun fazla ders çalıştın galiba. -
@miss-smith mis ne demek istedi ben anlamadim açıklar misjn ya
-
@miss-smith öyle deme burada üst bürokratlar var burayı takip ediyorlar mülakatta senin nickin ne diye soracaklar bu da onlardan biri olabilir
-
@diyar hocam çok merak ettik şimdi seni bak ders filan calisamayiz gib insan kaynakları müdürü musun ?
-
@ddguy bişey demek istemiyor tuğrul hocaya çaycı ve çok cay satmak için konusuo diyen biri bu. Bomboş konusuyor
-
@diyar ya şimdi benim aklımda söyle bi şey geliyo bu süreci iyi biliyon belli ki ya kurumdan bi insansın ya da kurum da ciddi tanidiklarin var dediğine göre varsa şayet onaylanmadi iddiasında bulunuyosan niye senden bi bilgi bu duyum cikmiyo acaba
-
arkadaşlar geçen forumda daire başkanı yakaladık, tabi hemen sildik hesabını
-
@miss-smith onu hiç hatirlatma
-
@diyar yoksa sen Naci agbal misin bak saklama kendini açıkla naciiii
-
@aliveli şaka bir yana aslında iyi bir yöntem mülakat ile bu denli uğraşacaklarına buraları takiple adayların kişilikleri hakkında daha iyi tespit yapabilirler:)