2016 Aralık GUY Sınavı
-
başbakanın onayladığını kim üfürdü ya
-
Artık çalışacak gücü kendimde bulamıyorum o kadar tükendim ki çalışıyorum çalıştığım şeyleri bile aklımda tutamıyorum ilan gelsin artık ili tutturamasamda . Şimdi Dersane sınavından çıktım en iyi yaptığım ders en kötü geçti artık hepsinden 20 bandını yakalamam gerekmiyor mu ikinci Senem özür dilerim daha üst yılları olan arkadaşlardan. Canım o kadar yanıyor ki buraya yazmanın kendine iyi geleceğini hissettim kusura bakmayın
-
@pomak adam ben duyumcu değilim bir şey bilmiyorum diye yazıyor ama kimseye dinletemiyor.
-
@diyar tuğrul hoca
-
Biraz daha sabır lazım. İlanın gelmesi yakın inşallah.
-
@kardinalist guy a yeter ama ne kadar güvenebilirsin ki bu yıldan sonra maliyeye.çeko yu ihmal etme sgk için
-
@ddguy bende mesai bitimine doğru görüştüm bana da aynı açıklamayı yaptılar. çok beklediniz biraz daha bekleyin bir iki haftaya her şey netleşir dediler. sınav gününü ayarlamaya çalışıyorlarmış. 14 mayıs boş dedim oda güldü .
-
@pomak 13 mayıs dolu mu
-
Dostlar benden size tavsiye gib sınav hizmetlerinde telefonda sizle konuşup açıklama yapan şahısların söylediklerine itibar etmeyin. Tecrübeyle sabittir. Geçen yıl il puan sıralamaların açıklanacağı gün resmi açıklamadan bi kaç saat evvel malumlar nette bi şahıs virgül küsürata kadar sıralamaları yazmıştı ama resmi bir acıklama henüz yoktu. Sınav hizmetlerini üç arkadas ayrı ayrı aradık ve üçünden de henüz calışmayı bitirmediklerini ve bu tarz manipülasyonlara güvenmemiz gerektiğini en gec 10 gün içindr sıralamayı acıklayacaklarını söyledi. İnterntte yazılanlar uydurma dedi. Ve iki saat sonra gib sitesinde resmi açıklama yapıldı. Malumlar netteki şahısla aynı sıralamalardı. Burdan ne çıkarıyosanız çıkarın.
-
@diyar onu son zamanda okuycam artık çok teşekkür ederim
-
Ya ama söyle bi şeyde var bu zamana kadar geçmiş yıllar da dahil gib hiç olumlu bişey demedi şimdi ilk defa böyle diyolar 1 2 hafta içinde netlesir diye bi çok kişiye söylendi memurlar böyle bilgi verince herhalde netlesmeyecek bi sey olsa ve ilanda gelmese öğrencinin biri kalkıp şikayet etse bu memur soruşturma riskini nasıl göze alır
-
@diyar doğrudur hocam benim bi bilgim yok hoca hakkında sadece arada twitterda denk geliyorum
-
@İnmyheart doluymuş hocam müdürlük sınavları varmış galba
-
@pomak 13 Mayıs müdürlük sınavı 14 Mayıs Boş geçen sene de gümrük sınavı yla çakismis sanırım
-
Ankara'da okullar bir gün tatil olsun, hafta içi yapsınlar.
-
Müdür dediğiniz kaç kişi 200 kişi olsun hadi koca biz varız 10000 kişi hani onlarla cakissak da sıkıntı olmaz ki
-
@ddguy evet gümrük sınavıyla çakıştı
-
@pomak yine cakisabilir diye düşünüyorum neyse ya hayırlısı bakalım
-
@ddguy hepsi yoo ben öyle bir şey demedim der çıkar işin içinden
-
Tamam bi şey demedim ya aramayın bi daha gib i ne diyeyim