2016 Aralık GUY Sınavı
-
http://www.kamuajans.com/m/?id=504534
maliyeden ihraç edilenler. çoğu vergi mufettis yardimcisi.
-
@vmy bu bir önceki ihraç listesi son khk 679 ile başlıyor ve 300 civarı gelir uzman ve Yrd ile 50 civarı vm ve vmy var..
-
Çeşitli sorular geliyor. Ben sadece ögrendigimi söyledim. Bu ay sonuna kadar ilan ve martta da sinav var. İhraclar yüzünden bekletildiği söylendi. Yoksa tasranin çok ihtiyaci var GUYa. Talepler toplandi onceden fakat simdi yeniden son talepler toplaniyor yani aslinda rakamlar teyit ediliyor.. sayi olarak emin olun bilmiyorum. Sadece benim tahminim 1500 2000 arasi. Herkese kolay gelsin. Konu tekrarlarini eksik etmeyin. Kpss ye çalışır gibi çalışın. Imece gibi kaynaklari ilan geldikten sonra 1-2 defa cozmeniz yeterli. Mumkun oldugunca konu tekrarina yoğunlaşin. Bu sizi kpss den de geri birakmaz. Başarılar dilerim.
-
@paretowilfredo @W.S.Jevons'a katılıyor musun
-
W.S.Jevons sistem degisikligi olacak mi bilginiz var mi
-
YARIN SAAT 20,00 DA GUY ISTEGI ILANI ICIN ETKINLIK YAPACAGIZ ERTELENMIS BIR ETKINLIK ARKADASLAR YAPILAN YENI IHRACLAR SAYESINDE SANSIMIZ ARTTI BIZ EN AZINDAN SESIMIZI DUYURALIM 1000 KISI ILAN GELECEKSE TALEP VAR DIYE 2000 OLSUN ILAN SAYISI NISANDA ACILACAKSA SUBATTA ACILSIN SIZDEN ISTEGI MAHALLE AGZIYLA SOYLEYIM BIR EL ATIN GARDASLAAR HERKES BURAYA GELSIN KI TOPLANALIM http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/190?page=10
-
Eeee inş sonuç Sivas otel olmaz
-
@W.S.Jevons kardeş duyumuna birşey demiyorum ama senın gıbı en az 20 kişi söyledi böyle ama birşey çıkmadı inşallah senınkın de çıkar
-
kaymakamlık için online kursa katıldım oradaki hoca bize kasım ayının sonunda söylemişti guy şubatta gelecek diye. hadi dedim yanlış çıkabilir ancak bu ara herkes böyle demeye başladı bence bu kez doğru ve ihraçların akabinde bu ay içinde ilan gelecektir.Umarım direk mülakatlı bir alım olur guyun yazılısı için boş yere zaman kaybedilmez
-
@Murat-Akçora direk mülakat çok can yakar bence
-
5 katı yazılı 2 katı mülakat sisteminin tek adile yakın yeri 2 katının mülakata kalması. 4 katı mülakat olursa asıl canlar yanar
-
@Murat-Akçora hocam bu aralar sık takip etme olanağım olmuyor o yüzden sormak istiyorum.Guy sınavının direk mülakatlı bir şekilde olacağına dair bir duyumunuz veyahut bir açıklamamı var ben mi kaçırdım acaba.
-
@sofuoglu hocam herhangi bir duyumum yok sadece hocadan duyduğum da şubatta ilan geleceği yönündeydi. guy direk mülakatla alsa süreç çok hızlı olur ancak yazılı sınavdı mülakat beklemesiydi derken süreç çok uzuyor. bu dönemde kolay kolay kimse duyum falan alamaz pek inanmayın
-
@Murat-Akçora hocam normal şartlarda sınav duyumlarına ilişkin söylemleri pek ciddiye almam ama sizin belirttiğiniz sınav konseptine yönelik bir durum olduğu için dikkatimi çekti ve sormak istedim.Söylediğinize sonuna kadar katılıyorum inşallah direk mülakat sistemiyle alım yaparlar ve uzun ve yorucu olan süreci bir nebze olsun azaltmış olurlar.
-
@masal Sistem değişikliği hakkında bir şey duymadım.Sadece sene başında söylenenleri biliyorum sizin gibi.
-
2017 gecerlilik suresi tekrar 2 yil olmus. 2016lilar ölsün gebersin.
-
Zaten 2 yıldı 2016 için geçici bir madde eklendi sadece
-
@paretowilfredo bütün istihbaratlarini kullan ilanı öğren yav. Allah rızası için
-
Bu ara duyumlar sıklaştı gerçekten
-
@honey ziraat eçen sene yaptığı sınavı kazananları almadı diye biliyorum,yani yeni sınav açması imkansıza yakın duyum falan değil (bu başlık guy başlığı )