2016 Aralık GUY Sınavı
-
Neye dayanarak göç mülo 3-4 ayda açıklanır diyosun
-
@Ömer-Muhtar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ozumak il goc 500 alim bilgisini paylasan arkadas. Sorularinizi buraya sormaniz daha iyi olur arkadaslar..
Arkadaşlar detay bilmiyorum özelleştirme idaresine gitmişti arkadaşım tanidigi var yüksek koltukta oturan ona soracakti sgk istatistik alirmi ogrenebilirmiyiz diye oda sgk yi bilmiom da goc alacak 500 kisi 2017 de demiş şimdi bunu söyleyen çokça yüksek bir makamda olunca duyum sağlam dedim bisey ogrenirsem yazarım inşallah 500 değil 1000 gelir.
-
@ozumak hocam göç mü ilgöç mü ?
-
Valla bana goc dediler arkadasim. İnşallah doğru çıkar valla uzulurum kimseyi boş yere umutlandirmayi sevmem allah yar ve yardımcısi olsun hepimizin.
-
Göç merkez uzmanlığı olan o kadar fazla alım yapmaz inşallah 2017 kpss den önce gelir ilan
-
@serza kim dedi onu
-
YUkarda biri yazmış
-
@usain007 yok kardesim bu bilgiyi ortaya atan @ozumak . bende ordan bilgi almaya calistim sadece.
-
arkadaşlar kötü bir şey dicem istanbul gelir uzamnı ne yazık ki onlar artık uzman oldu aynı mülakata da kalsak..neyse burası dram... aynı yollardan da geçsek... elendik.......burada düşününce canım acıyor.....inanmak istemedim ama sınav ilanı şubatta dedi.. yok mu bilgisi olan lütfen..çok üzülüyorum bu kadar uzayacak mı ya
-
iyice karıştı her şey ben konuştum şefle falan zamanunda gidince ne oluyor artık duyumlara içerden söylenenlere kanmak da istemiyorum.. ne demek şubat ilan.. başkanlığa kaldı dedi zamnnda şimdi bu ne... yeni kpss geldi..ne de olsa onlar konuşur akp yapar....
-
Sıkma canı ankara merkezde çalışan kimse bilmez bugün yok derler yarın bir bakmışsın gelmiş
-
@AbuZiTTin inş ya.. gelir de rahatlarız
-
Kardeşim daha bugün face açtım bi baktım kızın biri yazmış dersane hocam 400 guy gelecek yazmış diğeri guy mhuy duy aynı anda yüksek sayıda gelecek biri başka bir yerde 1335 demiş takılma artık bunlara benim arkadas ankarada çalışıyor ocakta gelecek dedi şimdi sordum ins gelebilir diyor geçen sene bize duyum verenler fetöcü çıktı galiba ihraç olduğundan beri duyum yok
-
@AbuZiTTin geçen senenin duyumunu ben paylaşmıştım, ne ettin kardeşim, bitirdin bizi be
-
yaw arkadas bn ankarada gib de 8 10 yıllık calısan tanıdıklara soruyorum hıcbı duyum yok denılıyor. dıger tasra ılllerde calısan ınsanlar neye dayanarak bu duyumları soyluyor anlamıyorum.
-
@ynl006 hocam gib talep topladı yaz ayında bu yüzden ortalık karıştı
-
@Antimülakat senin duyum aldığın kişi olan kişinin bilgi aldığı kişiye dedim
-
@ncbb krdesım tek olumlu haberi mayıs ayı sonunda almıstım yenı alım ıcın hazırlıklar basladı bı ıkı aya tarıh bellı olur dıye. daha sonra malum olumsuz olaylar gelıstı hersey altust oldu. suan ıcın ıse hıcbır bılgı yok. forumda baskanlıkta sadece bakanın ımzasının beklendıgı soylenıyor. ama bn o yondede bı bılgı almadım. ins tez vakıtte soyle 2000 uste bı alım olur.
-
@ynl006 valla hocam bu ilan gelecek fakat martta nisanda sınav olursa kpss deki puanları kötü etkileyecek. domino etkisi oluşturmaz inşallah bu sene
-
referandum muhabbetine mutlaka bı ılan gelecektır. ıns en kısa surede guzel bı alım olur.