2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası ben de varım Teknoloji yoksunuyum ama dediklerinizi yapabilirim en azından.telefon ve bilgisayardan kaç tane alınabilirse alacağım.
-
İlk okul mezunu 55 yaşındaki babam bile twitter kullanmaya başladı 25 yaşındakiler hayli hayli kullanır yaparsın sen
-
@keynesin-amcası twiterda ki isminiz aynı mı acaba
-
Etkinlik saat kacta hocam bide tag belli mi
-
@keynesin-amcası ya bu dediğin iyi organizasyon ama haftaici yapalım haftasonu herkes disarlarda oluyo haftaici yapalım mesala pazartesi akşam kimse dışarda olmaz
-
Benim 6 7 tane tweet adresim var iibfli mağduru kullanıyorum şuan #iibftakip tagına birşeyler yazın ordan ulaşırım
Pazar 20 de kardeşim -
Pazar akşam kim dışarda olacak kardeşim dışarı buz gibi herkes banyosunu yapıp oturur evinde
-
@keynesin-amcası ben dün deli gibi likeladim retweetledim deli gibi tweet attım 40 50 olmuştur artık elimizden geleni yapalım gibe gidilmiyor arkadslar almazlar öyle gelin konuşalım demez kimse
-
@keynesin-amcası ya haftasonu sonuçta mutlaka insanlar gezer benden öneri sadece
-
Bu arada Twittera da girilmiyo zaten
-
Vpn master kullanın app store play storeden aratın indirin sorunsuz girersiniz
-
Küçük bir öneri tweet atarken aynı tweete kopyala-yapiştır yapmayın. Yoksa TT listesine girmiyor spam olarak algılıyor. Farkı cümleler olursa hastag daha hızlı listeye girer.
-
Umarım yarın ses getirebiliriz bu sessizlikle olabilecek is değil bu yarın birlik zamanı insallaj
-
yarın değil kardeşim pazar günü akşam herkesbirden fazla hesap açarsa olur
-
Ya bana kizacaksiniz belki ama.sunu da şöylemeden edemiycem herkes VPN kullanmayı falan da bilmez bence şu yavaşlatma bitene kadar bekleyelim sonra hayal kırıklığına uğruyoruz
-
yavaşlatma günlük olur pazara kadar olağan üstü bir şey olmazsa kalkar yarın sabah rahatlıkla girilir
-
yukarıda yazıldı mı bilmiyorum.twitterda 3 dk kuralı varmış. twitleri 3 dk arayla atalım
-
evet arkadaşlar 3 dk kuralına dikkat edelim bazı arkadaslar iyi niyetleriyle sayrıdırıyorlar liseteye giremiyoruz.
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Dün akşam eğitimde olan arkadaş aradı, sınav komisyonunda olan kişi derslerine gelmiş. Ders çıkışında bizim arkadaş yakalamış sormuş hocam arkadaşlarım ilan bekliyor gözleri kulakları burada bir alım olacak mı hazırlık vs var mı bilgi verir misiniz demiş. Adam da ekim ayı için her şey hazırdı 1250 kişilik ilana çıkacaktık ama olan olaylar bu alımı rafa kaldırmamıza neden oldu demiş. Bizim arkadaşta hocam tamam ama peki şuan bi düşünce varmı aralık ayı bitti 2017 için plan var mı demiş. Adamda eğer bi alım olacaksa bize 2 ay önceden bilgi gelir ilana cıkacaz ona göre hazırlık yapın denir şuanda bana gelen öyle bişey yok demiş. Dün @AbuZiTTin arkadaşımızın verdiği bilgiyi teyit eder gibi bir şey oldu diyebiliriz. Umarım ilan gelir ama açıkcası pek umudum yok kendimi KPSS'ye odakladım. Bu saatten sonra ilan gelirse süpriz olur benim için. Sizde ona göre kendinizi programlayın bi planınız olsun. Nasibimiz belki daha iyi yerdedir diye olumlu bakmaya çalışıyorum yapacak bişey yok başka. Herkese selam ve saygılar.
-
İşte bizim baskı kurmamız lazım bu güne kadar ders çalıştık gelmedi şimdi günlük 1 saat ders diğer zamanlarda bimer cimer twitter fax aklımıza ne geliyorsa yapmalıyız öğretmenlere 30 bin kadro ile mülakat düzenlemesi geliyorsa iibf ye de gelmeli yerinde oturan arkadas iki kişi den bilgi alında bakın artık 10 elle sarılırsınız etkinliklere