2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yazıktır günahtır bizimde bi hayatımız var sırf şu sınava girip dogru düzgün bi işe girmek için ertelediğimiz şeyler var en önemlisi bizimde bi psikolojimiz var harap olduk artık yeter anayasanızda sisteminizde yerin dibine batsın be
-
ikinci sayfaya düşmesine gönlüm elvermedi
-
@AlpEren destekliyorum
-
Bir kaç haber kanalında ysk nın 2 nisan için hazırlık yapmaya başladığı haberini yaptı
-
nisanın ilk haftası için referandum grunuyo. bu durumda en secım oncesı sınav ıcın 10 subata kadr ılan gelmesı lazım. inş oyle olur..
su son duyumlarda gib yenıden talep toplama olayı dogruysa ilan gelecek gibi ins 2000 ustu bı alım olur -
Yazık oldu 2016 lilara onca emek heba oldu
-
@freguy 2015 puanıyle 80 üstü bekleyen var
-
bu başlığın ismini değiştirsek yada farklı başlıktan devam edilse olmaz mı?
-
Yemin ederim kız arkadaşım olmasın, kurdugumuz hayaller olmasın bir dakika durmıcam burda lanet olsun sınav sisteminize okudugum günlere,lanet olsun çekip gidicem Almanya Fransa nere olursa en azından bi karar vericem. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum ben direndikçe her günüm bugünümden kötü oluyor çok bişey istemiyorum torpille bana iş verinde demiyorum emeklerimin karşılıgını istiyorum tek istediğim bu. Açın artık bi kadro yeter be biz burda neyi bekliyoruz adamlar ohal'de anayasa değiştirmeye kalkıyolar, tasarruf diyip vekil sayısını 600'e cıkarıyolar, akademisyen olup vekil olanların maaşını arttırıyolar, seçime gidiyolar seçim bu ülke için nekadar büyük bi masraf biz aptalmıyız yeter be
-
@10sanli kardeşim sakin ol ya dua et sabır az kaldı bu kadar bekledik bu gruptaki herkes bi şeyler için çabaladi belki şubatta hangi ile basvurcaz onu konuşup tartiscaz sen ders çalışmalarını arttır olası bi ilana bi sınava karşı hazır olmak gerek sabretmek çok zor biliyorum ama böyle isyan da etme kardeşim
-
Pareto güzel umut dolu bi haber bi duyum versen artık kardeşimarkadaşlarım birbirimize destek olma zamanı ders çalışmak için birbirimizi motive edelim lütfen
-
Daha önce arkadaslarımda şubat dedi ama 2 hafta içinde ilan gelmezse kpss sonrası kalır gibi 1 şubatta gelse 45 gün eklerse 18 mart gibi sınav anca olur referandumdan bir hafta önce sınav yapmazlar diye düşünüyorum 12 marta ygs var en makul tarih 18 mart duruyor şuan
-
sakızlara mani yazan Kemal Sunal gibiyiz. martılar martılar diye diye kafayı yiyecez ocakta yemek pişmiyor, biz anonim şirket poliçe çek bono çalışıyoruz.
-
Bunlar hep strateji birader
-
Beklemek, ömür tüketen bir eylemdir.
-
@paretowilfredo kardes yokmu bı gelişme hala?? referndum muhabbetıne bı hareketlılık olur ıns
-
arkadaşlar sizede danışmak istiorm artk bi akıl werin lütfen. guyu beklemekten çürucem.guy dışnda başka alternatifimzde yok ama guyun gelecegide yok. garanti bankası çagri merkezi bi alım yapio ama 2yıllk sözleşmesi war.sizce gitmeli miyim.yoksa beklemeye dewam mı etmeliyim.akıl werin lütfen
-
kendimi bildim bileli ömrüm basanın başında geçiyor. millet almış eşini dışarda geziyor. biz ne günah işledik Allahım böyle .. üstümüzdeki kara bulutlar ne zaman yok olacak kim bilir...
-
@kubraguy kardeş p35 kaç? 80üzeri ise beklemelisin bence. Bankaya her zman girersin
-
Şubat a kadar ilan gelmezse bazı arkadaslar kafayı yiyecek gibi