2016 Aralık GUY Sınavı
-
2017 kpss A puanlarımız 1 yıl mı geçerli olacak 2 yılmı arkdaşlar. Ona göre kpss ye devam etcem yada bırakcam. 85 puanla bp de pompacı olarak işe başlamayı düşünüyorum.
-
@10sanli kardeşim durum vahim ne yazık ki bir dosya hazırla guy ile ilgili 150 tane çıkart 30tl civarında turar git meclisin kapısında takım elbiseli gördüğün herkese dağıt yarım saate bitirirsin bunu da yaparsın artık @niloya da gib bana yakın demişti sende git gibte aynı şeyi yap bi şekilde duysunlar bu işi ankaradaki arkadaslar lütfen yapın yarım saatinizi alır dağıtmak
-
2016 için geçici madde eklendi 2017 de 2 yıl olacak tabi bir değişiklik yapmazlarsa
-
Bence cumhurbaşkanı 'ni etiketleyelm bakanin birsey yapacagi yok
-
@paretowilfredo hocam sizin hic duyumunuz yok mu herkes birseyler söylemeye basladı
-
Gündeme girmeden kimseyi etiketlemeyin yeni hesap açan arkadaslar #iibf #iibftakip #iibftakipte tag larıyla bir birlerini takip etsin biraz tweet atsın gündemdeki taglara yeni açılan kullanıcıların takipci sayısı tweet sayısı az ise tt çalışmasında çok az dikkate alınır pazara akşama kadar tweet atın takipçi çoğaltın
-
@paretowilfredo amca ne diyin
-
@paretowilfredo hocam bişey bilsen söylersin biliyoruz ama bizdeki de bir umut bekliyoruz senden gelecek iyi veya kötü haberi
-
Ha geldin ha geleceksin derken bir sıkımlık aşkımız da bitti.
Gönlüm şimdi kpss 2017'de, Kurban olmalı bu yeni hedefe -
En çok mağdur olan kpss 2016 dan 80 üstü alanlar
-
benim gibi ilk senesinde kazanamayıp ikinci senesinde tek sınav ve yazılı da istanbul +84 e takılan bu sene de kpss a dan +85 +86 alan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun.başka dencek birşey kalmadı yaş gidiyor askerlik duruyor kızın ailesi hala kazanamadı mı diyor mahalleliler noldu senin iş diye soruyor.ne sokağa çıkmaya yüzümüz kaldı ne de yapacak bir seçenek.
-
Kpss2017 ye hazırlanan arkadaslar bir grup kurmuş etkinlil yapmaman için elinden geleni yapıyorlar ilk etkinlikte örgütlenip aynı anda topluca msj attılar küfürlerde ana avrat kalmadı etkinlik yapma diye söylenip duruyorlar dün benim hesabı şikayet etmişlerdi faceden uyarı almıştık güvenlik kodu ile faceyi tekrar açtım ama 1 saat önce yine şikayet etmişler geçici olarak face hesabım kapandı etkinlik saati gruplarda arkadaslar bir kere daha paylassın akşam 7 8 e kadar açılmazsa yeni bir hesap acacam maalesef yeni hazırlananlar çok istemuzukcu çıktı
-
@keynesin-amcası diğer fakülteler eksikmiş gibi bir de o .... larıyla mı uğraşacağız. bir olalım beyler artık! topraklarını satan filistinliler gibi sonradan kendi yurdunda parya konumuna düşmeyelim!
-
ArkDaşlar lütfen twitter acmayanlar acip birbirini takip etsin koordine hareket edelim.
-
zzzzzzzzzzzzzzzzz
-
@keynesin-amcası dertleri ne ki acaba yani bize gelmese onlara cok fazla kadro gelicegini mi düşünüyolar.. bize de aynı seyi soyluyolardı geçen yıl ilan gelmedi size gelicek iyi bir rakam diye ama hâlâ bekliyoruz yani
-
Öncelikle belirteyim ki, böyle bir şeyin gerçek olduğunu varsayarak konuşuyorum; bu çok akıllı arkadaşlar, KPSS 2017'de, en az 2016'dan birikimi olanlardan daha yüksek puan alacağını mı sanıyorlar acaba ? İlan gelmezse ve atanamazsak önümüzdeki sene havlu atacağımızı mı ve bütün kadroların KPSS 2017'e gireceklere kalacağını mı düşünüyorlar ? Eğer KPSS 2017'den önce ilan gelmezse bangır bangır 3000 kişilik 2 tane GUY alımı gelecek falan mı sanıyorlar ?
-
aynen o benim aklıma hiç gelmedi bi anda.. bu ilan olmazsa hepimiz 2017 kpssye giricez zaten rakip daha çok çoğalıcak onlara
-
beyin bedava adamlarda valla sonunda bana türkiye derecesi yaptıracaklar(hepimize) millet daha 2 dersi bitirememişken biz ayda bir hepsini bitiriyoruz artık neyin kafasını yaşıyorlar . o çocukların kafası dank eder ama iş işten geçer artık akıl küplerim benim aksam aksam iyi oldu eglendim
-
@keynesin-amcası 4 hesabım oldu Arkadaşlar lütfen sizde birşeyler yapın,en azından bir kaç hesap açın.kimseciklere ihtiyaç kalmadan kendi kendimize hallederiz.o katılmayanlar da inşallah öyle bekler dururlar.akşama kadar 2 hesap daha açmış olurum hocam.dediğiniz gibi bir 20 kişi şöyle uğraşsak gündeme gireriz en azından birileri duyar,görür belki