2016 Aralık GUY Sınavı
-
memurlarda cagalaga ile vatandaş nickli iki kişi vardı bu kişilerin verdiği duyumlar tutuyordu genelede. Bu arkadaşlar gittikten sonra meydan boş kaldı herkes duyum paylaşmaya kalktı pek inanma oralara
-
Facede arkadaşın biri iki gündür yedeklerden alım yapılıyor dendi ne kadar doğru bu acaba @paretowilfredo var mı bilginiz bu konuda
-
facede biride ıkı parca halında kpss oncesı ve sonrası guy alımı olacagını soyluyor. sayı ve sıstem bılgısı yok dıyor. varmı benzer bı duyumu olan.. sayın forum sakınlerı ????
-
@ynl006 ben duyumcu falan değilim fakat arkadaşlarım guy ve onlara eğitimde geçen sene söylenenden bahsediyorum 2019 a kadar alım olacak demişler. ama bu olaylar yoktu. tüm olaylar geldi bizi buldu
-
2017 2018 2019 her sene mi olacaktı yani sizin cümlenizin anlamını doğru mu anladım
-
@bonus aynen fakat ben duyumcu falan değilim sadece arkadaşlarımdan duydum
-
@sradaninsan merak etmeyin anladım sizi İnşallah bu senede bir şeyler alırlar
-
Herkesin bir duyumu var Ama ortada hiç bişey yok.. @paretowilfredo haber gelmedikçe hicbiseye inanmayın
-
@barisscakirr ben tekrarlayım DUYUM FALAN DEĞİL ARKADAŞLARIM GUY ONLAR SÖYLEDİ ben DUYUMCU degilim puanımı aldım ilanımı bekliyorum
-
@sradaninsan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@barisscakirr ben tekrarlayım DUYUM FALAN DEĞİL ARKADAŞLARIM GUY ONLAR SÖYLEDİ ben DUYUMCU degilim puanımı aldım ilanımı bekliyorum
yani tabi i bana inanmayın
-
Millettin morali bozulunca ben düzeltmeye çalışırdım msj atan bir çok arkadasa yardım etmeye çalıştım şimdi de benim canım hiç birşey istemiyor. Bir aydır sadece guy u bekliyorum günlük 1 saat anca ders çalışıyorum insan sıkılıyor kpss den sonra sadece guy u bekleyen arkadasları şimdi daha iyi anlıyorum
-
Şimdi 00:00'da 2.000 kişilik 40 il GUY gelse herhalde deliririm ben.
-
dostlar bende duyumcu degılım yanlıs olmasın. facede gordum sadece ve suan kaldırılmıs sanırım. bıldırımler fln yok olmus telefonda. yanı yıne bırı fake atmıs olabılır yada paylastıgı sayfa kaldırmıstır. bılemıyorum
-
ayrıca bnde ankaralıyım ama ankarada calısan guy arkadaslardan hıcbır bılgı alamıyorum. bız bılmıyoruz baskanlıkta cıkıo duyumlar dıyolar. dıger kurumlarda calısan 8 10 yıllık merkez uzman tanıdıklar aracılıgıyla baskanlıktan duyum almaya calısıyorm ama yıne olumlu yada olumsuz kımse bırsey soylemıyor. allah var gam yok deyıp beklıyoruz. keske bı an once gelse ılan
-
Valla hocam Aralık ayında mı bu guy olan arkadaş vardı 2015 ten beri bekleyen biri olarak her dakka forumu takip ederek çok da inanmadım açıkçası amayinede yyazayım dedim arkadaş şefi mı nedemis Şubat tarihleri martta alım olabilir die ,, artık beni oyalamak için mı salladı bilmiyorum ,,ondan sonra da daha bi şey demedi artık sürek sürekli sorunca başından da savmis olabilir tabi ,,, KPSS den önce gelsinde nasıl gelirse gelsin diyorum artık ,,,
-
valla gelsin artık ya herkes planını ona göre yapar herşeyi erteliyorum boşa akıyo zamanım engel olamıyorum.
-
Bitik durumdayız, biz bu haldeyken sistem degisse ne olur anayasa degisse ne olur bana ilan gelecek mi bu durumda bütün islerimizi erteledik, bankalarla görüşmedik, askerliği beklettik, bize yaziktir yav biz bu memlekette okuduk bu memelekete vergimizi verdik bu memleketin sinavina girdik ne zaman işsizlik bitecek birileri sorsa naaptin diye bekliyorum demekten biktim insanlardan kacar olduk soru sormasınlar diye yeter artık.
-
Offffffff en azından referandum tarihi belli olsa alım tarihide belli olur büyük ve yüksek ihtimalle
-
Referandum nisan ilk haftası 2-9 haberlerde öyle diyor bu hafta maddeler biter 12. Maddede gelindi
-
Eğer tarih belli olursa şubat başında ilan gelir