2016 Aralık GUY Sınavı
-
@AlpEren iflasta erteleme süresi 1+4 yıldan 1+1 e düştü. Ticari işletme rehni kanunu yerine ticari işlemlerde taşınır rehni kanunu geldi(6750 sayılı kanun). Cmk ve tckda da vardı bi kaç değişiklik. Bilgisayardan http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr ye girip kanunları pdf olarak indirip ctrl+f den 2016 yazarsanız tck ve cmk'daki değişikliklere de ulaşabilirsiniz.
-
Umutlar yerle bir oldu ya OHAL ne zaman bitecek acaba onunla mi bi alakası var artık paranoya olduk herşeyle bi bağlantı kurmaya çalışıyorum
-
@ddguy nisanın 20si gibi ama referandum var diye kaldırırlar inşallah erkenden
-
Ah ulan guy ahhhh
-
kaymakamlıkta olmadı tek çare guy artık
-
@keynesin-amcası başkan tek care guy ama guyun bizi salladıgi yok bu nasıl bi yıldır ya
-
haftaya gelecek diye düşünüyorum bu duyum değil tahmin
-
@keynesin-amcası bende bu ay sonuna gelecek sabret calismaya çalış diye kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum InşaAllah bu sefer gelecek
-
kötü puan alınca ilanlar dolu dolu gelir. iyi bir puanımız var ama ilanın i'si yok. Bize her yol çıkmaz sanki çalışsakta fayda yok çalışmasakta
-
Pazaresi tekrar gidip millete soracam
-
@keynesin-amcası millet e derken
-
Ulan millet hakimliği kaymakamlığı halk bankasını kazanıyor bizim bir guy bile olmadı bir listelere giremedik Allaha havale ediyorum bu hale düşürenleri
-
Kadir koç kim..
-
Kaymakamliktan havamizi aldık, geldik gene kurkcu dükkanına yok mu duyum
-
@keynes06 güvenilir biri değil.
-
Sus söyleme duymasın acı verme kalbime
Çağresiz ağlamasın yazık olur gönlüme
Sus sus susBen maziyi unuttum hatırlatma bir daha
Aşkı gömdüm içime sende sakla toprağa
Sus Sus Susİlan gelene kadar susun
-
Beyler oturun kpss kasın bu saatten sonra gelse bi sınava gireceksiniz geleceği yemeyelim ben başladım.
-
@paretowilfredo kardeşim lütfen şu gibin önünde yat kalk da bize haber getir eridik bittik vallahi
-
arkadaşlar sizce 2017 kpssye girmeden bir il göç ilanı daha gelir mi
-
Ben pazartesi kpss ye çalışmaya başlıyorum bu saatten sonra ilan gelse de sınav mülakat derken kpssye giricez o yüzden bi hayrı yok garantisi de Allah kolaylık versn herkese