2016 Aralık GUY Sınavı
-
Naciagbal 'ida sordum arkdaslar lütfen yardm edin randevu alalm fln dedm telefnda cok sey yapmadı biraz zor özel tanismani fln almak lazm ama buraya gelncr bi bakalm dedi çünkü onlar genelde maliye bakanlgnda duruyolarms. Neysr belki ısrar ve mağduriyetimz vicdan sizlatir
-
Ankaradan arkadaslar vardı @10sanli ile @niloya bu arkadaslar gelir kimseyi kırmaz iibf mücadele grubunda ankaralı arkadaslar var daha önce meclise de gitmişlerdi oraya yaz 5 10 kişi bulursun
-
Inann hic umrmda degil gelmis gelmemisler sanki millet yerlesmis kendim icn ugrasyrm. Gider konusurm tekrr anlatrm derdimi bi kac kisi olrsak daha etkili olur diye düşünmüştüm insanlara nolur geln diyemm
-
Haklısın
-
Bi haber yok mu sende @paretowilfredo
-
Arkadaşlar bi tanıdığım bugün Gib insan kaynakları daire başkanıyla bizzat telefonda görüştü.Temizleme yüzünden ilana çıkamıyoruz.Temizlik bittiği an alım yapıcaz bizim bütçeyle işimiz yok ne kdr istersek o kdr alıcaz demiş.Sonuç olarak yine tarih yok.
-
@jevons Demek ki kurum içinden atılacak çok kişi var.Umarım bu bekleyişin karşılığını yüksek bir alımla alırız.
-
@eomer inşallah bunca insanın emeğinin bir karşılığı vardır diye düşünüyorum çok sabrettik ama değer inş.Bir taraftan da oy kaybını göze alacaklarını sanmıyorum.
-
İnşallah bu kadar beklediğimize değer. Alımın yüksek olmasını temenni edelim.
-
@hulyayasar beni de bilgilendirin
-
Bu ne GİBmiş beeeee
-
bu arada konu başlığı 2017 GUY Sınavı olarak değiştirilmeli. böyle çok sinir bozucu
-
@AlpEren kesinlikle katılıyorum
-
Vay anasını ya koca yılı resmen GUY ve vmy ilanı gelmeden geçirdik. Sonumuz hayır olsun.
-
@hulyayasar desteğe hazırım zaman mekan önemli değil boşa kurşun sallayaacak olsak bile uğraşırım
-
Bir gelişme var mı @paretowilfredo
-
Bugun etkinlik var mı ?
-
Yeni yılı guysuz kapatıyoruz
-
bazen delirecek gibi oluyorum artık uyku girmiyor gözüme çıkmazdayım sanki ... her sene bir kpss hazırlığı koca bir külfet.
-
Etkinlik yok muydu bugun