2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben yoruldum hayat gelme üstümeeeeee
-
Eyv puma bi fatiha okurum kaymakamlığa çalışacam diye ders çalışırdım şimdi o da bitti neye çalışacaz
-
Yav simdi kardesim ilan vermediniz eyvallah ama kardesim bi aciklama yapın ki alım yoksa dersi bırakalım ilan istemiyoruz aciklama yapsınlar yeter yazik gunahtir bu insanlara
-
@scofield72 katılıyorum çok doğru bir tespit gib insan kaynaklarıni arıyorum açıklama yapın diye. Biz açıklayamayiz. İlan geleceksede gelmeyeceksede. Nasıl bir ülke anlamadım gitti. İnsanın isyan edesi var be kardeş
-
İnsan kaynakları no sunu atarmısın kardeşim yarın bi duygu sömürüsü yapayım da belki bişeyler söylerler
-
-
Bu Avukat alan kurum neden GUY almazki bence bunların iibf lere karşı bi anti sempatisi var yanlış mıyım arkadaşlar
-
GUY gelecek GUY gelecek
Dünya bana dar gelecek
Ismarladım Maliye Bakanlığından
Kaç tane GUY gelecek
Nasıl bir süreçmiş arkadaş iyice Latif Doğana bağladık. -
Her İİBF aynı aciyi sıkıntıyı cekecekse , İİBF fakülteleri öğrenci almasın,kapatsınlar hatta toptan.
-
@AbuZiTTin 2017 kpss bizi bekler idari hakimliğe giricem ama hiç umudum yok keşke kaymakamlığa gireydim
-
@Puma-Monetarist tam ülke düzeliyor ohal de bitiyor dedim artık düzelecek hersey diyorum ülke yine karışıyor bir ay şöyle belçika isveç gibi kaygısız stressiz yaşayalım biraz rahatlayalım
-
@AbuZiTTin hersey daha da kotuye gidiyo, umutsuzluga surukleniyoruz.Allah sonumuzu hayr etsin
-
Kutluay Kararlı tweet attı:
'' GUY hakkında da bir hazırlıkları var. Onun sayısını netleştiremedim. birkaç güne bilgi veririm ''
''Maliye bakanlığında şuan boş ve kullanılmaya hazır 100 defterdar uzman yard kadrosu var.. acilen ilan vermeleri lazım..''
''Maliye bakanlığında şuan 780 adet boş ve kullanılmaya hazır vergi müfettiş yardımcılığı kadrosu var.. acilen ilan vermeleri lazım..'' -
@wesley10 vermeleri lazım bizde biliyoruz ama.
-
@wesley10 hocam bunlar yeni şeyler değil yaklaşık 2 aydır söyleniyor ama ilana garip bir şekilde çıkılmıyor
-
Paylaşmak istedim görünce inşallah kaynağı sağlamdır ne diyelim
-
Defterdarlığı daha onceden ben de soylemistim sizlere
-
Kutluay Kararli ve tum ekibi bu konuda yetkin bir merci degil kanundan kadrolara bakip gereklilik cumleleriyle popularite kovaliyor. Tek amaclari ticaret zerre kadar insanlari.dusunen kisiler degiller tum ekip olarak. Allah bu umutsuzlukta bunlarim eline dusurmesin. Ve Allah tercihini yaptan razi olsun bunlarin elinden kurtardilar bizleri adam gbi bilgiye erisiyoruz
-
@mk-ank olabilir hocam doğrudur ben gördüm söylemek istedim
-