2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
Hepimiz adına güzel bi metin olmuş. Her kimse sağolsun. Dikkate alınır inşallah
-
Bakın gündemde ancak 15. Sıraya yükseldik sesimizi bi nebze olsun duyurduk twitterla olmaz diyen arkadaşlar artık inanır umarım
-
Malumlar.net. te biri yılbaşından sonra ilan gelecekmiş. Ocak-Şubat olabilir. Bizde biliyoruz yılbaşından sonra gelecek
-
@Dick-Advacoat kardeşim yılbaşından sonra kesin mi açıkçası ben pek inanmıyorum geleceğine baksana 1 yıldan fazladir bekliyoruz sadece duyumlar oldu ve bugüne kadar taşıdık kendimizi bakalım olsa da olmasa da aylar geçiyor mecbur beklicez
-
İns gelir bir an önce arkadasımın çalıştığı vergi dairesinde mesai var adamlar cumarteside çalışıyor
-
İhtiyaç var hocam o kesin ama alım yaparlar mi bilmiyorum
-
@eapr rutin bir süreç. hesap dönemi bittiği için mükellef varken yapılamayan işleri yapıyorlar .1 ocaktan sonra mesai falan yok
-
@eapr inş kardeşim bekleyip görecez
-
@ncbb gardaşımı niye dışladınız bu kadar
-
2017de guy ilanı gelmesi dileğiyle
-
@Dick-Advacoat mesajda ilanı görünce bi an ilan geldi sandım tansiyonum düştü
-
elif@elifaktug.com
Gençler yılbaşı bitti biz işimize dönelim herkes yeniasır gazetesi yazarına iibf ile ilgili mesaj atabilir mi maile gelen yazıları dikkate alıyormuş olabildiğince mail atalım herkes iki üç mailden farklı farklı mailler atsın dikkate alacak ins -
sener.muter@yeniasir.com.tr bir de bu yazar var lütfen ayrı ayrı gönderin mailleri
-
Mail attınız mı arkadaslar biz turkuvaz medyadan iki üç yazara iibf ile ilgili yazı yazdırabilirsek onları referans gösterip atv yada a haberde iibf ile ilgili haber yaptırmaya calışacaz destek olun lütfen
-
İnanmıcaksınız ama rüyamda naci ağbalı gördüm. dedim neden almıyosun adam da kimse almıo biz niye alalım felan dedi. Bende sgk alıyo yalan söleme dedim ve daldım adama:( buda böyle bir anımdır.
-
@kozexpo tüm öcümüzü almışssın kardeş helal olsun.
-
Bu ilan 3 ay daha gelmezse iibf liler bakırköy uzman yrd olarak atanacak
-
arkadaşlar beklemek zor ilan gelecek mi gelmeycek mi meçhul. fakat internet'te bir ilan gördüm bilge adam muhasebe ve raporlama uzmanı yetiştiriyormuş devletten burs filan alınabiliyormuş. başarılı olunca kariyer danışmanlığı yapıyorlarmış sizce uğraşmaya değer mi ? hatta kurs görürken sigorta bile yapıyorlarmış. başlasam mı guy mu beklesem yoksa ikisine birden mi ?
-
@dibace ya kusura bakmayın tam olarak anlayamadım biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Ya da link atsanız baksak olur mu? Belki boş boş beklemek yerine değerlendirebiliriz