2016 Aralık GUY Sınavı
-
@mehmedoglu ben korkmaya başladım bu sıralamalardan sonra 83 ile
-
@keynesin-amcası sen 83 ile korkuyosan biz tükanı kapatak kepenkleri indirek:)
-
@FreeBoY önceki senelerde 81 ile kurum sınavına giremeyen arkadaşlarım var
-
@keynesin-amcası tmm anladm sanrm.teşkr edrm
-
@keynesin-amcası anladım hakkımızda hayırlısı olsun ama korkmayı gerektirecek bişey yok diye düşünüyorum bu puanlar ile guy sınavına giremezsek show habere çıkabiliriz
-
@mehmedoglu inş kadrolar açılırda bakarız neler var onlara göre bir yorum yaparız artık
-
@mehmedoglu kesinlkle katiliorm. 70li puanlarla bile snawa girenleri guy olanları gördk.
-
@keynesin-amcası bişy dha sorcam.bu guy snawnda hukkta ceza hkuku dahil degil die biliorm dogru mu. ayrca kpss konusu olup guyda dahil olmayan başka konu war mı her dersten?
-
Adam gib de memur maaşı var işi var utanmadan bir de uzman olmak istiyor işşiz adamları görmüyor
-
@kubraguy dahil olmayanlar aile hukuku ceza hukuku cmk kalkınma büyüme iktisadi doktirinler
dahil olanlar da işletme iktisadı ile uluslar arası mali kuruluşlar diğerleri aynı -
@kubraguy 70 küsür puan alan arkadaş kurum sınavına iyi hazırlanıp 80 küsür alanı geçiyosa bu önemli bi başarıdır bence küçümsememek gerekir, yanlış anlaşılma olmasın tabi mülakatları sabit kabul ediyoruz bu durumda
-
@mehmedoglu aynen yaa haklsn aslndaa
-
Aynen katılıyorum kpss den 72 73 almış kişilerin kurum sınavlarından 80 üstü yapması büyük başarıdır 4 alanı da iyi bilmek demektir kurum sınavında 80 ler 81 ler
-
@keynesin-amcası ya gercektn cok teşkr edrm.kafamdki soru işrtlri gidio iyce.d
-
kurum sınavında geçen sene 50 ye yakın geçmiş sınavlarda çıkan sorular çıktı millet imece yi ezberledi girdi benim girdiğim sınıfta herkes 45 dk da bitirdi sınavı
-
@john-nash resmen benden bahsediyosun kardeşim:))76 ile bekliyoruz umudumuz şaban:)
-
@FreeBoY gelirse ilan kardeşim tercihine göre gelebilir 28 kasım 2015 te açılan guy da çoğu gözde il 73 74 civarı kapadı onun için belli olmaz ilanın sayısının yüksek olması her şeyi değiştirir
-
@keynesin-amcası imkansız şu ana kadar 81 asla olmadı.
-
@keynesin-amcası o da doğru ve sınav soruları gerçekten kaliteli değil bu yüzden sınavı ösym nin yapmasını istiyorum ama onlarında soruları sızdırma ihtimali var. Neresinden tutsak elimizde kalıyo
-
79.99 9548 kardesler