2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy Kafayı sıfırlamak lazım
-
@paretowilfredo hocam yeni bi duyum bi bilgi yok mu lütfen bu başlığı başı boş bırakmayın bi siz kaldınız destekci
-
@miss-smith kafa nasıl sıfırlanir başkan sıfırlama derken
-
Düşünüyorum kendi kendime diyorum geçen yılı olmamış say sanki ilk kez hazırlanıyormuş gibi hayal kur ..... İnat et otur masaya..
-
Arkadaşlar twitrda hakan çelik cnn de yarın programı var @hakanchelik adresi .. Sayın naci ağbal yarın 10. 00 da konuğu olacak bunun duyurusunu yapmış lütfen o duyurunun altına guy ilanı ile ilgili sorularınızı ısrarla atarmısınız?
Uyarıyorum 5 yıldır kurum içi sınavla gelir uzman yükselmek isteyenler isteklerini sorularını yağdırmaya başlamış.
Tek girecek sınav guy kaldı onuda kaptırmayalım derim olur mu olur ?? Bir kişi en az 10 istek ve soru atsın lütfen. -
Kusura bakmayın ama hak verilmez alınır sosyal medya en kuvvetli baskı aracı ama bizler etkin kullanamıyoruz ben twit atmaktan oraya buraya yazmaktan sıkılmaya başladım artık şu hazırcılığınızdan vazgeçip biraz çaba gösterseniz yapamayacağımız şey yok ama siz sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz sadece bekliyorsunuz ilan gelmedikçe ne çalıştığımız dersin bi önemi var ne de şu sabrımızın kıymeti... sözüm meclisten dışarı...
-
-
-
@miss-smith hayır uzmanlık istiyorlar onlar zaten guy. onların uzman olması guy kadro sayılarını artırır
-
@aylin-yılmaz bi twette gelir uzman yardımcılığı okudum gibi oldu beynim alev aldı ...
Bütçe yok tasarruf diyorlar ne olursa olsun biz twet atalım -
@aylin-yılmaz gib çalışanı gelir uzmani olmak istiyor bize faydası yok aksine bizm kadromuz verilecek eğer gerçekleşirse
-
Ne de olsa issizm gerekirse sabaha kadar tweet atcam hakan celige
-
@ezgipire twitin marjinal faydasını eksiye düşürürsen plan ters tepebilir
-
@mehmedoglu bak o da dogru bu kadar tweet yeter o zaman
-
@ezgipire instagramda dm den devam edebilirsin
-
@iibflibirgarip vmy ler vergi müfettişi olduktan sonra vmy kadro tahsisi yapıldı uzman olunca uzman yardımcısına ihtiyaçları olacaktır
-
ben de hala atıyorum fake adreslerimle birlikte
-
@mehmedoglu ordan da yazdim
-
@ezgipire bende yazdım ama bakan programa çıkmadan kendisine sorulacak soruları biliyodur hatta soruları kendi bile belirliyo olabilir, yinede saat 10 da umutsuzca konuşan kutunun karşısında bekleyeceğim
-
Bu günkü rg den de bişey çıkmadk rahat uyuyabiliriz