2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd inşallah kardeşim
-
teşekür ederiz kursad bey
-
Halkbank uzmanlık denedim. Guy zamanında denedim. Göç denedim. Özelde denedim. En son özelde keşke devam etseydim dedim. Şimdi herkes de özelde devam etseydin dedi. İşsizlik herkes için zor. Şimdi bi daha mesajlaştım. Sen çoktan hak ettin çalış diyor. Troll olsam sizin çalışmanızı istemem. Fesatlık yapar ders bakmayın derim şu an bakmadığım için sizi de ona çekmeye çalışırım. Zaten bizim halimizden bi burası anlar. Herkes tokatı vuruyor yüzümüze. Az daha sabır İnş. Sayı da güzel diyor belki istediğiniz il olacak
-
tam umutlarmz dibe wururken uzaklardan bir @kürşaddd doğuyor. senn sözlerine bile bakandan dahada cok inanioruz.bizede helal.D
-
@kubraguy teşekkürler dostum ben de inan sizin gibiyim arkadaşa da dedim.. Umut verme artık işkence uzuyor dedim.. Sen bana güven.. Duyumum yüksek. Ekim ilanı da böyle acele öne alındı dedi. Burası istanbul gib burada boş adam yok dedi. Uzun süredir de böyle konuşuyor Kasım sonundan beri şimdi değiş referandum bekle diyerek.. İnş herkesin gönlüne göre olur
-
@kürşaddd 15 ine kadar mi gelecek ilan duyum hala ayni mi
-
Arkadaşlar süreç gercekten yorucu hepimiz takriben aynı seyleri yaşıyoruz..Kimimiz belki daha ağırını..Lakin 2017 Kpss öncesi muhakkak alım olucaktir..Bu kadar kişinin emeğini çöpe at(a)mazlar..O ilan geldiğinde inşAllah çektiğimiz tüm sıkıntılar birden ortadan kalkacaktır..Umutsuz olup sağlığı bozmaktansa umut dolu olmak daha doğru bir karar olur.. @kürşaddd arkadaşa da teşekkür ederiz..Samimi olduğu her kelimesinden belli.
-
Referandum tarihi ne zaman kesinlesecek?
-
@ezgipire cb imzası bekleniyor imzadan sonraki 60 gün referandum tarihi olur
-
Şuan öyle kırılgan bir zamandayiz ki her gün farklı psikolojide oluyor insan bı gün duyum geliyor iki gün bekleyip sikiliyoruz insAllah @kürşaddd kardeşimiz dediği cikarda gönüller mest olur
-
@kürşadd hep burada dursun diyenler parmak kaldırsın
-
Herkese teşekkür ederim:) ama tabi sadece mazot parasıda yetmiyo biliyorsunuz kızları çaya ve yemeğede çıkarmak lazım. Aslında takım elbisede gerekiyor ama size masraf olmasın diye lisedeki okul kıyafetimle gitcem değerimi bilin lütfen:)
-
@kozexpo KARDO o masrafları esra erol karşılar zaten sen raaat ol
-
Arkadaşlar cb marta kadar elemanları alın diyor
-
@Dick-Advacoat nerde diyo
-
-
@Dick-Advacoat özel sektör için diyor anladığım kadarıyla.
-
@atiye_4781 ikisi için diyor. Beraber diyor.
-
@Dick-Advacoat anladığım yazıyı yapistirsana
-
Insallah bizi kastediyordur.Eger oyleyse Naci Agbal kayitsiz kalmaz