2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bugünde gelmedi kaldı 6 gün
-
Geleceginden umudum yok artık. Çaresizim kahvemi aldım oturdum masama.. 2017 kpss ye çalışmak zorundayım yoksa önümüzdeki 2 sene için ilan bekleyecek puanım bile olmayacak.
-
@miss-smith ben pazartesi ye kadar bekliyecem
-
@keynesin-amcası en son beklenmesi gerenken tarih martın 2. Hftasının sonuna kadar ondan sonra gelmez
Düşünüyorum referandum sebebi ile o coşkuyu sıcak tutsunlar diye martta ilan gelir sınavıda referandumdan sonraki haftaya bırakırlar.
Tabi alım düşünüyorlarsa.. -
Arkadaşlar geleceği varsa şubat ayında gelir. Ptt ve halkbank bunların örneği
-
Bu sınav süreci (1 sene hazırlananlar için demiyorum) en az iki senedir veya daha fazla çalışıp(3-4-5 +) emek veren arkadaşlardan neler aldı neler kaybettirdi anlatabilir mi?
-
Ocak bitti subat geldi bidr mart söylentisi yok artık.
-
@john-nash iki yıl hazırlandım 3 yıla geçti bekleyişim hayattan kendimden başka dayanacağım kimsem kalmadı desem
-
@bakırkaynak ama sen bu irade ile başaracaksın kardeşim biliyorsun değil mi?
-
@john-nash dostumda olsa düşmanımda olsa rabbim bu yolda bir damla gözyaşı döken her kim olursa olsun geç olmadan karşılığını olmasını allahtan niyaz ederim kpss a grubuna hazırlayanlar allahtan başka kimseden yardım beklemesin zati
-
Çoğu konulari yariladim insallah bu ay sonuna bitiririm sinava kadar da tekrar ederim guydan bi 85 90 derken hayal olmaya başladı sanki. Gücüm de kalmadi artık direnmeye.
-
@Mega5006 eğer kaldıramayacağın bi imtihan olmasa Allah sana bunu vermezdi kardeşim Rabbim kimsenin emeklerini zayi etmesin amin
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
İlanları beklediğim kadar. -
@john-nash Keşke ne kadar ağir sinav verdigimi ni bilsen. Gulmek hayat felsefemdi artik tebessum edemiyorum.
-
@Mega5006 kardeşim benim başkasının dertlerini bilmeden kendi sıkıntılarını sorgulama bende aynı hataya düşüyorum anlatsam şükredersin
-
Adalet bakanı açıklama yaptı haziranda 2700 hakim daha alıncak mış bizim bakan daha sessiz
-
Sayın Bakan neyi bekliyo ben anlamadim zaten o kadar baskı da var üstünde diğer kurumların istihdamına izin veren bakanlık kendi kurumunu unutuyo çok enteresan
-
Adalet bakanlığı çatır çutur hakim savcı alıyor bizim bakan hala uyuyor lanet olsun gerçekten hakkımı helal etmiyorum
-
Ben artık alım olup olmamasını geçtim.bi açıklama yapmak bu kadar mı zor emek verdik zaman harcadık bu kadarını da çok görüyorlar
-
Diğer bakanlar alım olacağını tv de söylüyor bizim bakan ya alım yapmayacak ya vurdumduymaz ya da o da alım olup olamayacağını bilmiyor