2016 Aralık GUY Sınavı
-
Sakin ol kardeşim.. İşsizlik gerçekten kötü bende mezun olalı 3 yıl oldu.. Kimse kimsenin nasibini yiyemez.. İlerde arkana baktığında neden olmadığını daha iyi anlarsın.. Bir arkadaşım geçen yıl 90lı puanlar aldı.. 4 mülakattan elendi bankaya yöneldi ordanda elendi. Hakimlik sınavında 602. Oldu mülakata kalamadı.Sonra guy'u kazandı Kırklareli'ye atandı.. Orda iki üç ay çalıştı bir kıza aşık oldu çalıştığı yerde.. Sonra kamu ihale kurumunu kazandı.. Ankara'ya gitti.. Geçen hafta o tanıştığı kızla nişanlandı.. Herşey nasip o Hakimlik gelse belki o kızı hiç göremeyecekti.. Arkadaşım bana iyi ki olmadı Hakimlik diyor ama bir hafta ölü psikolojisindeydi.. Rabbim neyler neylerse güzel eyler. @angarabebesi
-
Kadir koç canlı yayında şubat içinde gelecek diyor büyük ihtimal şubat sonu diyor
-
@keynesin-amcası kadir koç deme bu adam ugursuzluk getiriyor gibi geliyor bana
-
@sradaninsan ilk ağıZdan duymuş
-
iy akşamlar dostlar.yusuf güney eşliğinde ticaret calışıyorum
-
@reagan hakimlik bana gelsin kız falan görmemeye raziyim
Yav 2 saat bakmiyoruz 10sayfa konusuluyor ve konusulmayan konu yok Sakarya yazmıyorsunuz simdiden anlasalim ona göre
Saka bir yana tecrubeli bir arkadasiniz olarak nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Il tercihleri kinusunda aman kimseye surayi yaz burayi yazma seklinde veya su il sununla kapatir diye simdiden baslamayalim. Tecrubeli arkadaslar bilir gecen seneki manipüle durumlarini...tecrubesiz arkadaslar siz de ilan gelmesi durumunda kimseye il tercihi hakkinda bir sey sormayin. Sonra üzülen siz olursunuz gecen sene bunun sikintisi cok cekildi. ben kimseyi dinlemeyerek dusuk puanimla mulakata kadar geldim.Herkesin hür iradesi var akli fikri var. Icinizden hangisi geciyorsa kendiniz karar verin yanlis olursa da sizin yanlisiniz olsun. 2saattir büyüme modelleriyle ugrasiyorum anlayip kavrayinca geri dönecemesen kalın. -
kadirvhoca guy sorusundan bıktı
-
Kadir Koç kpss öncesi alım var ve Şubat sonu gelcek diyor ayrıca 2 il seçimi olcak diyor büyük ihtimalle
-
@miss-smith seneye iibfliler gelmesin der artık:)
-
@keynesin-amcası ama unutmasin ki onu en çok iibf liler sevdi
-
Kadir koçun son şansı artık
-
@keynesin-amcası iibfnin guy sorusu karşısında herkes kacıyor vebalı değiliz ulen aaaaa yetti
-
@miss-smith bize bulaşan hem zengin hem dert sahibi oluyor
-
kadir koç benim hepinizi seviyorum
-
@keynesin-amcası yds ye giriyor muyuz?? Puanda etkisi kalktı ama ne olu ne olmaz
-
@miss-smith ben 2014 te bi kere girdim dahada girmedim girmemde oraya 90 tl vereceğime gidip yoksulların karnını doyururum onların duasıyla belki atanırım
-
geçmiş yıllarda da hep bu zamanlarda ilanlar geldi:(zamandan kastım duyumların bol olduğu zamanlar). sessiz sedasızken pat diye ilan hiç görmedik. bikaç kişiyle başlar ardı arkası kesilmezdi duyumların şu son 2 haftada da böyle oldu aslında ve bugün bakanda teyid etmiş gerçi cbnın istihdamı artıracağız dediği yerde bizim bakan almıyorum diyemez. hayırlısı olur inşallah herkes için yakında ilanı görürüz
-
bu iki il seçimide nerden cıktı sımdı.?? dusuk puanlıların sansı gercekten cok azalır
-
@ynl006 azalmasın direk bitsin. 70-77 arası iş sahibi oldukça yüksek alanlar daha çok boşta kalır. Zaten guy sistemi yanlış. Sınav eleyici değil mülakatta haksızlık hakeza.
-
@ynl006 keşke il seçtirmeseler direk 10 katı çağırılsa o zaman herkesin şanşı olur