2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Dick-Advacoat Allah yardımcın olsun kardeşim bu zor zamanda biliyorum ne demek olduğunu
-
@keynesin-amcası @ddguy hocam ben sizi artık takip edemiyorum sonradan okuyorum ama burdayım bilin sevindirici haberlerinize her zaman açığım kendim bilgi alamadığım için hayranım yolunuzdan gidiyorum napim arada destek vermeye çalışıyorum ama ev ders derken çoktann 4 5 sayfa konuşuyosunuz bu aralar
-
@Dick-Advacoat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@saay buradakiler hiçbirı duyum alacak seviyede değil. Olsaydı foruma takilmazlardi
Neden duyum alacak seviyede olmayalım.sahsen duyum alıyorum kı yazıyorum kısa ve net sınav olacak.ister çalışın ister gezin size kalmış ![alt text](image url)
-
Foruma takılıyorum buradaki arkadaşları seviyorum .
-
@azimlikız bizde seviyoruz öyle sitres atıyoruz işte
-
Ayrıca bu formu oluşturan dostlara çok teşekürler .Kolayca üye olunabiliyor hiçbir çıkar yok sadece İİBF değil her grup tan kişi var.bunu gerçekleştiren ibbfli arkadaşlar .Çalışıyorlar kı bizler icin
-
@Dick-Advacoat sitres değil stres
-
@Dick-Advacoat hocam bi gerginlik var zaten belli Allah yardımcın olsun
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Dick-Advacoat hocam bi gerginlik var zaten belli Allah yardımcın olsun
İnş devlet gelir uzmanı olursun ddguyu ne zaman görsem o meslek geliyor aklıma sınav acilmamisti
-
@azimlikız gözümüzden kaçmışş nasıl görmedik duyumun nasıldı bu ay gelecek mi guy
-
@aylin-yılmaz elbette .Çalışan kazanır
-
Şahsi düşüncem vmy, muy, duy, spk, bddk ve eğer açılacak varsa diğer merkez alım ilanlarından önce gelirse normalden biraz daha yüksek kapatacağı.
Bir çok kişi biliyorum ki bu diğer ilanlar gelirse guya başvurmayacaklar. Ama bu yoklukta ilk gelen ilan guy olursa başvurmayı düşünmeyen adam bile başvuracaktır.
Dipnot: Ben onlardan değilim, hangi ilan gelirse başvururum
-
İlk ağızdan bakandan duyum geldi bir arkadas naci beyin katıldığı konferansa katılmış alımları sormuş gönderi kpss a grubu Grubunda gönderisi burda
Cumhurbaskanimizin istihtam cagrisina maliye bakanligi olarak cevap verecek misiniz sorusuna mufettislik ve uzmanlik alanlarinda gerekli alimlari yapacagiz cevabini verdi
-
facebooktaki bi grup naci agbalın oldugu konferansta alımla ilgili soru sormus bakan bey maliye uzmanı vergi uzmanı falan alım yapacaz bu sene demiş hatta bizleri davet etti (biz davet etmesede geliriz o ayrıda)
mayıs öncesi olur mu acabagrup adı kpss a ve b bilgi platformu olması lazım
-
Grubun tam adi ne
-
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama ders çalışmama bile engel oluyor merak ettim sizlere sormak istedim.Güvenlik ve arşiv soruşturmasında aileden birinin karşılıklı hakaret ve darptan hageb kararı almış olması süreci nasıl etkiliyor?Olumsuz mu sonuçlanır.?
-
@abbalerner10 bişey olmaz sana bakılıyor soruşturmada
-
-
-
soran arkdaştan Allah razı olsun 3 gün 3 gece kutlama yapalım