2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası İnşallah amca
-
İlan haftaya gelse idi bakan sorulan soruda haftaya ilana çıkacaz demez miydi meb bakanı gibi.. SGK genel müdürü bile bir ay önceden çok yakın Zamanda çıkıyoruz ilana dedi.. Bakan bunu söyleyemiyor çünkü hazırlık yok bence.. Arkadaşlar bırakın ilanı.. Zaten gelse bile mülakat sonucu mayısa anca açıklanır.. Düşünün ki kazanamadınız.. Ne olacak? 2017 kpss gider.. Mülakat sonucu beklerken derste çalışamazsınız.. 2017de deli alımlar olacak.. Forumda takılmak zarar veriyor.. En kötüye hazırlayın kendinizi.. İlan gelirse hazır olursunuz gelmezse 2017ye çalışmış olursunuz. Sadece 3.5 ay kaldı ancak toparlanır.. Bence gelirse SGK tekrar alıma çıkar başkası zor
-
@paretowilfredo hocam gördüğünüz gibi duyumlar çoğalmaya başladı umutlu olan da var umutlu olmayanda siz de bi haber bi gelisme bi şey yok son noktayı siz koysaniz artık foruma bakmaktan ders çalışmaları sekteye uğruyo
-
Düzeltme:bi duyum bi şey yok mu ?
-
@kubraguy bi tane guy ilanını açıp okur musunuz lütfen ? Puanınız benimkinden yüksek ama daha önce araştırdığım için tüm sorduğunuz soruların cevabını biliyorum ve bunu yapmak zor değil. Nerdeyse ilan gelmiş süreç hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz.
-
@ddguy Alinacak bisey yok hocam:)Ben algi yaptigini da dusunmuyorum saygilar
-
@meltem_90 bnu söyledigin cidden cok iyi oldu.düşunememiştim hiç. süreç değiştiği için sorguluyorum zaten herşeyi.
-
@paaschegibiruh eger birilerinin moralini bozduysam hakkini helal etsin amacim noral bozmak degil.yukardada bahsettigim gibi tamamen kendi fikrim ve algi olusturmak degil.Algi olmadigina gore tanimadigin hic gormedigin konusmadigin biri hakkinda cehaletten bahsetmek ancak kisinin kendi cehaletiyle yapilabilir.daha once guy a hic girmedim kacla kapatir iller bilmiyorum. Bazen dusuk kapatacak yerler yuksek kapattigi da olabiliyor . 0.5 0.8 1,2,3.4 gibi benzer puanlarla bir suru sinav kacti..tekrar soyluyorum tamamen kendi fikrim bu.herkes kendi fikrini forumda soylerken guzel biz soyleyince mi aci oldu.Herkesin amaci biran biyerlere girebilmek ben de bu isi biraz garantiye almak acisindan soyledim yazdiklarimin tamamini okursan gorebilirsin.Hickimse bana gelmeyecek diye korkmasin yarinin neler gosterecegini bilemeyiz.
-
@crowdıngout hakkında dha önce deneyimin olmamış ve bilmediğin guy hakkında 87 ile korkuyorum diyarbakır cart curtu yazarım diyecek kadar cesursun ve arkadaşınla aynı fikri paylaştığını düşünerek çift destek yapıyorsun . Bak kardeşim o zaman kısa ve öz iki cümle edicem sonra iki elini başının arasına al düşün. Bu süreç çok çok zorlu bir süreçtir(ilk defa girdiğin için söylüyorum) bu süreçte herkes hercümlesine dikkat etmeli. İllaki birileri bunları okucak etkilenicek . Ben boşuna aldm bu puanı bırakim diyenler olcaktır. Daha önce gördük bu algıları ve emin ol tuttu da . Herkes aynı değil kimi kanıyor pes diyor kimi de ben gibi ciğer filmi çekip "kes bi kardeşim" diyor. Velhasıl uçmayın insanları da kandırmayın. Puanlarla algı yapmayın . Algıdan kastım bana asla gelmez safsataları. Hadi eyvallah
-
Bayburtlu yok mu aramızda bakan ordaymış gidip bi daha sorsun bakana
-
Herkese günaydın dünyanın en güzel insanları Ders çalışmak için ortam uygun, umutlar taze. Hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için çaba göstermeye devam etmek zorundasınız unutmayın. İyi pazarlar diliyorum hepinize.
-
Arkadaşlar eğer ilan gelirse ve eski sistem ile olursa buraya il tercihi yapana kadar girmeyeceğim çünkü eminim çok kafa karışacak sağlıklı düşünemeyeceğim en azından daha rahat seçim yapabilmek için böylesi daha uygun diye düşünüyorum.
-
söylenildiği gibi 2800 ve 10 katı olursa il tercihi olmadan puanlar çok düşecektir. Benim tahminim 5 katı eski sistemden tek farkı tek il değil de iki il tercihi olması yönünde , eski sisteme göre daha adil bir sistem olacağı kesin
-
@totti Aslında il seçimi kalksa 5 kat daha adil olur
-
İnşallah hayırlısı olur da su ilan 2000 küsürlerle gelir. Mantıken düşündüğümüz zaman ilanın gelmemesi çok ilginç olur..
-
@paaschegibiruh Guzel kardesim yazdiklarimda tek bir tane korkuyorum kelimesi bulamazsin cunku yok.gecmis donemlerde birileri algi yapmis olabilir tutmus olabilir ama icinde art niyet olmadan soylenen bir fikre de aha bu algidir diye ortaligi velveleye vermeye de gerek yok.Kalplerden geceni ancak ve ancak Allah bilir kul bilemez.insanin kalbinden ne gectigini bilemeden yorum yapma kardesim. insani zan altinda birakiyorsun bu dogru degil vebal aliyorsun helallesme gerektirir.ciger filmi cekiyormussun. ben senin tum rontgenini cektim merak etme .camur at izi kalsin projesi herkeste tutmaz.muhabbeti daha fazla uzatmicam bidiyecegin varsa da ozelden yazarsin burda milletin kafasini sisirmeye gerek yok.Arkadaslar hic kimse asla pes etmesin calismaya devam.zaman yanlis anlasilmaya zan altina sokmaya musait bi zaman .kim birilerini yanlis yola sevk ediyorsa bunun ismi ister algi isterse bilmem ne zikkim olsun o kisiye Allah cezasini versin.
-
Bu 10 kat daha iyi olanlara sesleniyorum. Adam 2 yıl boyunca çalışsın. 90 puan alsın mülakattan elensin. Ama orada 70 alan torpil bulsun. Mülakattan geçsin. Nerede adalet. Kurum sınavı kadar saçma birşey yok. Direk 2 yada 3 katını direk mülakata çağır işte. En mantıklısı oda.
-
Abi amacım propaganda yapmak değil ama bu ilanlar gelmezse referandum da cevabımızı vermeliyiz
-
Forum yine bi gergin Allah hayır getirsin
-
Gençler haftaya cumaya kadar gelmezse açlık grevine girecem arkamda durun bayya ses getiririz