2016 Aralık GUY Sınavı
-
@gozde41 kazan gel burda çılgınlar gibi kutlama yaparız ev köpeğin olsun
-
@pozitifdışsallık dua et puan iki yıl geçerli değil önceden yüksek puanlıları guy dan eliyorlardı kurumdaa kalmaz başka kuruma geçer diye
-
Bi tane yazacam altta yazdığıma cevap verilmezse açmayacam başlığı..
House dizisinde cameron bununla Nasıl yaşayacağım bilmiyorum demişti..
House'un ev arkadaşı (kanser hastalarına bakan Adam), nelerle yaşayabileceğini bilseydin şaşırır kalırdın demişti -
@keynesin-amcası diger puanlar yüksek sayılmaz ki sgk ya bile yetmedi
-
DOstlar 10 sayfa gitmiş başlık hepsini okumayım şimdi biri bi güzellik yapsın vmy,muy,guy geliyor muymuş var mı bilgi bu 10 sayfa içinde.cevap verene sevgiler
-
@Hipokrat henüz yok ama geleceğine dair güzel beklentilerimiz var
-
@Hipokrat bir de bir arkadaş maliye bakanına istihdam seferberliğine bakanlık olarak katılmayı düşünüyor musunuz diye sormuş katıldığı bir konferansta. Bakan bey de ilanlarımız gelecek demiş ama ne vakit olduğu belli degil
-
Arkadaşlar şu an devam eden konumuzla alakası yok simdiden kusura bakmayın ama bı sorum olacak size. Puanım 77 biliyorum ilan gelirse olmama ihtimali daha yüksek ama YDS puanım kötu tekrar YDS ye girmek istemiyorum çünkü bişey değişmeyecek. Dershanedekilerde gir diyor ama zaten 90 TL işsiz biri için çok fazla ve değişen biseyde olmayacak benim durumumda olanlar siz ne yapacaksınız.
-
Şu an ki zamanınızı kitaplara harcayın zira salı günü tweet atıcaz ona göre israf etmeyin saatleri
-
Kadir koç 22.30 da instagramda canlı yayın yapacakmış katılalım da son durumu soralım
-
Vergi müfettişi yok diyorlardı bu sene ya. Gelse de bi şansımız olsa
-
Cengiz yavilioğlunun konuşması başladı. Kardelen tv
-
@kürşaddd ben giremem vmy ye ama İnşaAllah sizin için gelir kardeşler önümüzde büyük iki hafta var
-
@nitrogb sunucunun tweet adresi bar mı ki gerçi adam önündeki kağıda bakarak soruyor
-
@kardinalist neden olmayacakmış bu kadar karamsar olma bence benimde 77.7 ben ümitliyim inşallah YDS ye de calışmadıysan girmene gerek yok P35 ve P49 u etkilemiyor zaten
-
@canaycan ayy birden çok sevdim seni,kanım kaynadı
-
@keynesin-amcası bilgisayar telefon felan bişe yok kağıttan soruyorlar. Burdan bize ekmek çıkmaz
-
@kardelentv Bu adrese birer tweet atın belki duyar bizi bi umut
-
@nitrogb olsun yine atalım
-
@bynkeynes önümüzdeki yüksek puanlilar bile hala beklemede olduğu için biraz karamsarlastim. Etkilemiyor biliyorum ama yeni bi değişiklik falan olursa diye sormak istedim teşekkür ederim