2016 Aralık GUY Sınavı
-
evet dostlar adlı hakımlık ılanının 4 ay onceden verılmesının bı sebebı olmalı. o sebepte referandum..!! bızım guy ılanı cok buyuk ıhtımal gelecek. ilan referandum oncesı sınav ıse referandum sonrası olacaktır. subatın sonuna kadar ılan gelır ıns. sınavda nısan son ıkı haftası olur gıbı gıbı..
-
@kürşaddd ı goren oldumu bugun buralarda
-
Referandumdan payına düşeni bi biz almadık heralde
-
@pozitifdışsallık yakındır inşallah. Ama ben hâlâ ders çalışamıyorum. Herhalde psikoloji herkeste ayni
-
@pozitifdışsallık 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
z almadık heral
aynen kardes. ıns bızde alacagız. tez vakıtte hayırlısıyla gelır ıns
-
dün bı kız arkads facede guy ılanı gelecek faln yazmıstı. o paylasım durumu kı hala.
-
@ynl006 2dkka sonra facesini kapatıp kaçtı
-
@sametuzeyir krdes bn facede baktım bıraz paylasımı bulamadım. az içimi dökecektim arkadsa..
-
Ben artık ayın 15ini beklemek istiyorum özlük haklarını tartışmak istiyorum arkadaş kuponcular gibi tahmin yürütür olduk
-
@jevons buradaki grup, bu tahminlerle kupon işine girseydik çoktaaan orayıda kurutmuştuk
-
@bunebicimhikaye bende size katılıyorum arkadaşların burda söyledikleri duyumun ilanı gelirse, ilan referandum öncesinde gelecektir ancak sınav referandum sonrasında yapılacaktır. Benimki tahmin duyum falan değil tabii.
-
@saay buradakiler hiçbirı duyum alacak seviyede değil. Olsaydı foruma takilmazlardi
-
@Dick-Advacoat doğrudur kardeşim bilemem ben. Sadece burda arkadaşların yazdıklarının doğruluğuna inanıp yorum yaptım. Ki hepimiz biliyoruz ki 2016 sınavıyla bi ilan gelirse referanduma bağlı olarak gelicektir. Referandum olmasaydı açıkcası benim umudum yoktu. Referandum olduğuna göre ben olsam ilanı referandum öncesine verip gönül alır ama sınavı referandum sonrasına yapıp kazanamayanları kaybetmemeye küstürmemeye çalışırım. DEDİĞİM GİBİ BUNLAR DUYUM DEĞİL BURDA YAZILANLARIN DOĞRULUĞUNU DÜŞÜNEREK SADECE AKIL YÜRÜTTÜM.
-
Siyasi alım her zaman olmuştur yine olacaktır diye TAHMİN EDİYORUM. Piyasa kaynamaya başladıkça bir şeyler oluyor zaten. Bu kez duyuma ihtiyacimiz yok diye düşünüyorum. İsteyen kpss isteyen guy calissin ama calissin inşaallah emegimizin karsiligini alacagiz. Herkese iyi calismalar
-
16 Şubat olduğunu herkes biliyo hocam resmi gazete de yayınlanir mi diye sormak istedim ne tersliyonuz
-
@Dick-Advacoat hocam yanlış anlama ama bi şey sormak istiyorum neden bu kadar sinirlisin
-
@bunebicimhikaye ben zaten oyle yapiyorum da bi umut bekliyoruz. Kimsenin umudunu kirmaya gerek yok. Iyi dusunelim iyi olsun
-
Gece daha neseli umut dolu, sabah burasi cok gergin oluyo
-
gençler şimdi bizim fona para yatırmaya gitcem de pek anlamıyorum ziraat bankasının atm sinden yatırcam para mı kesiyo , arkadaşım öyle dedi para keser 5 tl dedi yatıran arkadaşlar para kesildi mi sizden
-
@ddguy sevgilim terketti de sizinle bir alakası yok