2016 Aralık GUY Sınavı
-
Simdi heyecan yaptim . Istanbul istemiyorum ama cok alim olursa puani yuksek mi kapatir yoksa gecen seferki bursa-antalya gibi duser mi? hayal kurmaya basladim ben
-
İnş ilan gelir atanırız, gelin sizi misafir ederim cidden burdaki samimiyete inandım. Yazın denize gideriz hergün ev büyük ve müsait İlan açiklanana kadar twit atmayı birakmayın lütfen. İlla duyuru yapilmasina gerek yok firsati buldugumuz gibi atalim. Her pası gole cevirmeye calisalim. Bam bam bam.
-
Umduruyorlar sürekli ama kaç ay oldu hala oldurmadılar artık hiç atanamayacakmışım gibi hissediyorum
-
Guyun değerini bu yıl atananlar kadar bilen olmaz herhalde
-
@kürşaddd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Yakarsa bu dünyayı ibbfliler yakar..
Şunu gördügümden beri gülüyorum Allah ne muradin varsa versin kardes
-
Allah'ım sana geliyorum, ilan mı geliyor.
-
Arkadaşlar yarın bakana mutlaka sesimizi duyurmalıyız bi cevap almalıyız
-
bende 2.tur oylamaları yapılırken şubat 15e kadar ilan gelir diye tahmin etmiştim. Bunu ben duyum aldım böyle olacak diye yazınca duyumcu oluyosun işte kadir koç iyi hoş da her ay duyum paylaşır bu ay kadrolar patlayınca referandumda gelince ihtimali arttı tabi . Amaannn ilan gelsin de hepsine haklı çıktınız tebrikler deriz
-
Arkadaslar ilan geldigi zaman sinavin 45 gun sonra degilde daha erken yapilmasi ihtimali olur mu
-
Simdi yarin 14.50 gibi mesaj yagmuruna basliyor muyuz arkadaslar anlastik mi??
-
@davetsiz atalım kardeşim de bu iş çok naci ağbalda gibi durmuyor buna sadece sen borcları yapılandır tasarrufla ilgili şeyleri anlat yok efendim varlık fonunu anlat yatırımları anlat diğer işlere karışma biz halletcez zamanı gelince demişler gibi duruyor
-
Sağolun dostlar iyi güldüm. Devrik cümleler işimiz
-
@davetsiz aynen
-
Arkadaslar bu aralar ankara zirvesi yapsak tanışsak güzel olmaz mı?
Bir ankara bebesinden organizasyon bekliyoruz -
@davetsiz ilan gelsin kurum sinavı sonrası bulusuruz
-
@totti buna çok ağır konuşurdum da. O zaman yazsaydın Aralık ayında da böyle. Duyumcu oluyormuşuz. Hangi kafamdan şeyi buraya yazdım. Halkta.. Göçte.. Bu arkadaşlar yüzünden bi şey yazasım gelmiyor bazen. Banane arkadaş istediğini nasıl beklersen bekle duyumu yazmamak en güzeli. Sinsice beklemek en güzeli
-
İlanın geleceğine sevindim(eğer doğruysa) fakat bölümümüzün ilan haberini elin tarih hocasından alıyoruz saçmalığa bak o kadar haber verecek insan varken yazık valla şu ilanın geleceği kesin olsa aylar öncesinden adam gibi çalışmaya başlardık 30 dk da bir nete girip ilan gelmiş mi duyum var mı diye bakacağımıza
-
Gençler 1 saat foruma bakmadım neler olmuş ya ufff ilan yakın Kürşat kardes yine diyorum sen kimseyi sallama hocam biz sana inandık valla bu cahil halimle bana da twitter öğrettiniz helal olsun size
-
@kürşaddd hayırdır kürşad mısın nesin önünden yemeye devam et ben senin hakkında yorum yapmadım sende benim adımı kullanma ağır konuşacakmış da öyleymiş de böyleymiş sanalda kolay gelir böyle cümleler dikkat et altında ezilme
-
Arkadaşlar yarın 14:30 'a kadar ders çalışalım 15:00 da herkes NTV nin karşısında twittera yüklensin. Tek ses olmalıyız ve gruplarda filan paylaşalım etkinliği, farklı bölümden twitter kullanan arkadaşlarınızdan destek isteyin. TT olalım diye değil, çok kişinin talebi var desinler.