2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd haklılarda dostum bizim elimizde değil ki ben istemiyormuyum yarın kalkıp işe gideyim ama olmuyor napim
-
Tel den resim yükleyemedim ama dönem sonunda
Finansman gideri borçlu
Banka kredileri alacaklı olacak -
Borçlanma maliyeti arttı banada mantıklı gelio ama hep kur farkını kambiyoda izliyoruz ya yinede bu soruda bişiler var bence:)
-
@aksaçlı 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Sizin de ailenizin desteği bitti mi arkadaşlar manevi açıdan soruyorum benim bitti malesef
Az daha sabır kardeş im sonu güzel olucak Birgün bu günlerini hatırlayıp gülümseyecksin .Hiç kimse inanmasa bile sen Allah'a sığınırım güven o seni koruyan kollayan kaderini tayin eder.maneviyatini güçlü tut.Allah kuluna yetmezmi der bu ayette .Rabbim sana yeter.benim bı kız arkadaşın annesi olmuştu babası onu hiç umursamiyordu puanı iki ay kala biteckti .Beş kardeşleri derken böyle bir ayda sınav ilanı geldi ve o sınavla atandı.İstanbul'a yerleşti babasından tek kuruş almadı onu affetmedide şimdi biriktirdiği parayla ev alacak .Üstelik bu bir kız
-
@azimlikız inşallah dediğin gibi olur kardeşim sonu güzel olur umarım, bazen bazı laflar acıtıyor böyle ne bilim değişik bir duygu Allah kimseye yasatmasın
-
@kürşaddd senin sistemle ilgili bilgin varmi? Facedeki yorumda biri 10 kat cagrlcak 4 kat mulakat il secimi yok yuksk ihtimal diyor da
-
@kozexpo burda kredi çektik dikkat et
-
@kozexpo muğlanın neresinde o şarapçı dayı izmirden gidip ben de sevindireyim bey amcayı
-
@ezgipire 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
sk ihtima
facede nerde donuyo bu muhabbet?? lın atarmısın
-
ilden hiç haberim yok ama memurlar da pareto da diyordu ya sanki.. önceden..
-
@canaycan Kışla parkını biliyomusun ordalar her gece:)
-
@aksaçlı hiç kimseyi umursama yalnız değilsin rabbin var bunu unutma .O seni yalnız başıboş bırakmaz.herkesin imtihanı farklıdır eşten işten dosttan evlattan olur ama bir şekilde imtihan olursun .iradeni gücünü koru sabrını tevekkulunu.oyle bir kader yazilacakki Birgün iyki imtihan ettin rabbim bile diyeceksin.
-
@azimlikız bu arada referandumda evet çıkarsa kpss de değişiklikten sorumlu oluruz. Duyumun hakkında ayrıntı verebiliyo musun peki
-
Yazilan bu
Öncelikle herkese hayırlı geceler diliyorum..Maliye Bakanlığının 2800 Guy ihdas edilmiş..Fakat ilanin ne zaman geleceği konusunda net bir süre verilmemiş..Bu Subat veya Mart olur tabi akıllarda olan bir diğer soru 2800 ihtiyaç olan kadronun verileceği sorusu bu sayı da net değil..Artık bu kadar mı olacak veya daha mı az orası artık Bakanlığın tasarrufunda..Yaşadığımız süreç olağanüstü zaten bir değişiklik olmazsa böyle olacak arkadaşlar..Son dakika bişey olur değişir onu Allah bilir tabi iyi çalişmalar..(Sizlerle paylaşmak istedim saçma sapan yorumlar yazmayın) -
Kpss a ve kurum.sinavlari grubn adi
-
Ve asla geç kaldığınızı düşünmeyiniz hayatta 34 yaşında vmy olan eşini işini bulan arkdas biliyorum .Daha birsuru 32 sinde 33 ünde .Sabır .
-
@kozexpo ben niye hiç denk gelmedim acaba Öğrendiğim iyi oldu ama şu an can attım valla orda olmak için en kısa zamanda uğrarım selamını da söylerim
-
@aksaçlı sakın pes etme yaşadığımız süreci kimse anlayamaz sana öyle geliyodur, kimse yoksa biz varız bizi bizden başka anlayacak kimse yok kaldı ki çok güzel günler geliyo yakında kimseye ihtiyacın kalmıcak ayaklarının üstünde destek almadan da durabileceksin artık.Unutma hepimiz aynı durumdayız.
-
@azimlikız inşallah kardeşim inşallah Allah razı olsun senden
-
ya her gün nerdeyse herkesten duyar olduk 2800 guy sayısını , madem hazır ve bu kadar dilleniyo neden gelmiyo anlamıyorum nedennnn ortalığa bu kadar düşmüşken sayı