2016 Aralık GUY Sınavı
-
dostlar aslında 1.6 milyon görüntülenmeyi görseler burada yarın basarlar ilanı yarın pilav yapcam yanına ne gider dostlar..
-
@kürşaddd kuru gider ne gidecek
-
@keynesin-amcası Rüyamda 400 olarak gördüğümü buraya yazmıştım:D
-
@keynesin-amcası onu da bilmiyorum yapmayı evdekiler çalşyr yemekleri ben yapyrm baya baya
-
@kozexpo zaten ben seni burda ilk gördüğümde bana bir evliya bir Allah dostu ile görüştüğüm hissi uyandı burda yazmak istemedim
-
@kürşaddd tavuk soteeee. canmda istediii
-
@Nasip ne cvplar yazdım onlara ama baktım çok ağır oldu sildim sonra adamların tagı resmen bzm yaramıza tuz yani
-
@kubraguy benm de çekti yatyrm dostlar çok uykum geldi görşrz yine
-
formu formluktan çıkardınız sohbet ediyorsunuz burda valla hiç yakışmadı size
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@aylin-yılmaz onu mülakatlarla kurum sınav sonuçlarında yapıyorlar çok heyecanlı oluyor mülakatı beklemek
Dostum hatirliyor musun son guy aliminda facede bir arkadas vardi. Biz sonuclari beklerken hergün gib e gidip bilgi veriyordu. Kapidaki guvenlikle kanka olmustu falan..adi neydi ya aklima gelmedi tam bir fenomendi. Herkes ona insallah kazanirsin diye dua ediyordu. Ben elenince pek ilgilenmedim ama o arkadasi merak ettim kazandi mi diye haberin var mi
-
Daha yatmadınız mı yahu bugünde ilansız bitti Allah büyük. Her yokusun bir inişi vardır .Sabır
-
@davetsiz hatırlıyorum ismini hatırlamadım şimdi ben elenince iki gün face ye girememiştim depresyona girmiştim
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz hatırlıyorum ismini hatırlamadım şimdi ben elenince iki gün face ye girememiştim depresyona girmiştim
Aynen baskan ben de 1hafta girmemistim..simdi ilani beklerken arkadaslarda olan heyecan bende olmuyor cünkü biliyorum o mulakat sonucu aciklanmadan heyecanlanmak, umitlenmek,sevinmek yersiz..
-
@davetsiz hacı o mülakat sonucunu beklemek bile güzel inş burdaki arkdaşlar o tatlı heyecanı yaşar
-
Uyuyamadığımda okumayı en sevdiğim başlık:)
-
@davetsiz salihti.. Nişanlısıda salihte kazandı ama salih mhuy u seçti.
Ah ilan gelse sınava girsek mülakata kalsak yine Gib ışıkları yanıyor mu yanmıyor mu merak etsek.
-
@miss-smith bizim kızlar çocuğun çeteresini tutmuş maşallah çok iyi hafızaları var
-
Nasıl unuturum yaaaa
Kendi kazanamamış salih kazanmış kendim kadar sevindim inşallah evleninin diye mesajlar yağmıştı.
Of odofff o günleri hatırmak bile istemiyorum. Listede adımı aramak aramak aramak bulamamak tekrar başa dönmek
Sonraki aylarda ağlama krizleri
Toparlanıp yeniden 2016 kpss ye hazırlanma zorunluluğu
Şuan yine aynı yerdeyim ilan yok ve 2017 kpss -
@miss-smith geçmişe takılma geleceğe bak
-
@keynesin-amcası göremiyorum
Kalkınma-Büyüme çalısıyorum