2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
@kozexpo bişey görmemen iyi rüyaların tersi çıkarmış ben mülakattlardan geçtiğimi gördüm sonra açıklandı bi baktım elenmişim
-
@keynesin-amcası özellikle gece 1,2 gibi tüketin diye not düş Öncesi kurtarmaz yeterli kiloyu aldırmaz:)
-
Herkesin bakanı açıklıyor bizim bakan cevap bile vermiyor anlaşılan bize ekmek çıkmayacak bu sene.
-
İlanlar geliyor ard arda Maliyede patlatacak gibi bombayı . Çalışmakta fayda var. O kadar duyumda düşünüldüğünde
-
@niloya bizim etliekmekler zayıflatır kilo aldırmaz:)
-
@bonus BENCE SIRADAKİ BAKAN BİZİMKİ OLACAK ELİ KULAĞINDA CB talimat verdi alımlar başladı.
-
@john-nash umarım öyle olur hocam
-
Anlamadığım olacak veya olmayacak tek kelime söyleme zor mu. Adalet bakanı bir iki cümle kurdu hukukçular sevindi. Maliyede saklanacak ne var ki bu kadar gizli. Diğerine göre daha mı önemli konumda acaba guy
-
Saat 14te tvnet te olacakmış bakan bey
-
Arkadaşlar ben burada kafamdan ya da adamın kendi tahminini yazmıyorum isteyen geçmişi de okur.. Bu duymama zamanla güvendikçe yazdım.. Zaman adamı haklı çıkardıkça.. Yoksa ben daha erken gelir diye düşünüyordum..tahminim çok kişi gibi aralıkta gelmesi yönündeydi önceden Eylül ayı gibi ama buraya gelecek arkadaşlar hazırlanın demedim. Bana Kasım sonunda beri böyle diyor sinirleniyordum uzayacak diye.. Durum bu napalım.. İnş ilanı gördüğünüzde bazı arkadaşlar kaygıdan öyle yapmışız dicekler.. Anlıyorum umut işkenceyi uzatır ama bu emeği De zayi edip asgari ücrete çalışmak üzer.. Her iş kutsal tabi emek var.. Seneye için duyduklarım da umut vaat edici. Neden şimdi kendimizi boşluğa bırakalım
-
@kürşaddd Olm bu çocuğu kim kızdırdı gene:) sen onlara bakma kardeşim hergün 1 doz buraya umut verici şeyler yazmaya devam et:))
-
Arkadaşlar her gün etkinlik düzenleyelim. Özellikle CB'na ileti gönderelim. Mehmet Şimşek'e ileti gönderelim, sonuçta maliyeden sorumlu Başbakan Yard. Yine MB'nına gönderelim ileti. Bu üç yetkiliye sesimizi duyuralım. Biz susarsak kimsenin umrunda olmayız.
Ben iki defa mülakattan elendim. Sizler gibi en çok mağdur olanlardanım. Gelin el birliği yapalım, az kişi değiliz. İlan gelirse en az 20000 kişi başvuru yapar. Bunun 1000 -2000 kişisi destek verse olumlu olumsuz bir haber alırız. Bu süreç fırsat bizim için diye düşünüyorum. -
@kozexpo dostum ben de kaç senedir bekliyorum sabır ile beklemek çok zor ama her gün temasa giriyorum İstanbul gib ile neredeyse..insan kaynakları ve bakanlık ile teması olan üstleri var arkadaşın özel kalem gibi zaten guy ama gişede ya da serviste değil. Bu alım olmazsa sıkıntı sen ne diyorsun gibi konuşuyor da yazıyorum dostlar. Bazı arkadaşları anlıyorum özelden mesaj da var boş ise yazma. Bi adama bakıp ne ümit veriyorsun diye ondan bu açıklamam
-
Bir de bakan eskiden çok çıkmazdı neden çıkıyor acaba şu an hep merak ettim.. Bu alımla ilgili değil duyumla ilgili de değil.. Sadece merak.. Vergi indirimi de yaptı şu an güzel mesajlar vermeye mi çıkıyor ne dersiniz dostlar.
-
@pozitifdışsallık KESİNSE TWEET ATALIM
-
@kürşaddd kardeşim senin aldığın duyumun benzerini ben de aldım, paylaştım geçen gün. Bu duyumu İstanbul'da başka GUY arkadaşlara sordum, ŞUBAT SONUNA eğitimde ilan söylenmiş dediler onlar da. Hatta bu seneki yeterlilik sınavında sorular alışılmışın dışında sorular, sadece çıkmış sorulara bağlı kalma çalış dediler. Ama ilan gelmezse hayal kırıklığına uğrama bizi suçlama diye eklediler.
Bir de sesinizi duyurun 2017 de alım olacaksa bu neden referandum öncesi olmasın dediler.
Benim kafamdaki sorular Bakanlık, GİB neden ses vermiyor bize olumlu veya olumsuz. Bazı bakanlıklar 5 6 ay önceden bilgi verirken. -
Arkadaşlar bakan şuan tvnetde nasıl ulaşabiliriz sesimizi çıkaralım sunucunun adini bulamamdim bilen yazsın sosyal medyadan ulaşalım
-
@AhmetRifatAlbuz arkadaşlar adres bu..Dm'de atılıyor..En azından yayindan sonra bile sorsa kâr..Yazalım Ahmet Bey'e.
-
@kürşaddd dostum once Allaha sonra kimseye güvenmedigim kadar sana güveniyorum gelirse de gelmezse de Allah senden razi olsun en azından bi umut verdin bize gelirse çok şükür deriz gelmezse nasipte yokmuş deriz inancımız var çok şükür sen kimseye takılma kardesim