2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası ne zaman gelecekmiş , kesin mi ya herkesin duyumları var ama ilan gelmiyo bi türlü
-
@keynesin-amcası nerede
-
@keynesin-amcası hngi program ki , yarın yine tweet atarız o zaman
-
şuan ders anlatıyor ama yakında gelecek diyor dersi bitsin tarihi soracam
-
Tarih için net bilgi vermiyor kpss öncesi referandum dolayısıyla gelecek diyor kesinlik yok
-
Parçalı alsalar bence daha adil olur sanki. Tabi puanım biraz iyi geldi bu sene ondan bu penceren bakıyorum objektif değilim sanki. geçen sene 77 almıştım geçen yıl olsaydı tek alım isterdim sanırım.
-
öğretmenlere bi anda 20000 atama , bize bi 2000 lik ilanı veremiyorlr ya pes
-
Kadir koç kim hocam adi çok geçiyor kim neci bu adam
-
@keynesin-amcası Himm tamam ozaman
-
@keynesin-amcası biliyor musun belki bizim şu 3000 guy istediğimiz göze çarpmış olabilir ne kadar çok uğraştık tt olamadık ama
-
@azimligenc tarih öğretmeni Tbmm ye gidip hakkımızı falan savunmuştu ama söyledikleri pek çıkmadı fakat refarandum var belki yarın bakan açıklama yapabilir
-
@john-nash olabilir 3000 için kaçtane mv ye gazeteciye mail atmıştım
-
@aylin-yılmaz ntv de saat 15.00 da
-
çok sıkıcı ders anlatıyor Allah öğrencilerine sabır versin
-
@keynesin-amcası bazı arkadaşlar mesaj yazmıştı bana valla hocam ilan gelirse sizin sayenizde diye inşallah gelir 3000 olur herkes bi rahat nefes alır bizimki işin şakası bugünkğ gibi tweet olayına herkes sarılsa biz çoktan koparmıştık ilanı
-
@john-nash twet olayina inanmayan ben hatta @keynesin-amcası kardesim ile tartismistik ona rağmen pek anlamama rağmen twettera girip 50 60 tane rt yaptım insAllah emiginizin karşılığını alırsınız
-
hakkaten sağolun arkadaşlar , sizin çabalarınız sayesinde etkinlik oluyor sesimiz duyuluyor teşekkürler @john-nash @keynesin-amcası
-
Kadir hocaya hiç güvenmiyorum ama onun diline bile düşmüşse bence bu iş yakındır inşallah.
-
arakadaşlar yarın bakan beye yine mesaj yazalım,bu ay çok önemli hep tavakkuz da olalım
-
Arkadaslar ilan gelse hazrmisinz bn hic hazr degilm