2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith o dersler kolay guy a çalış gelir ilan herhalde hadi iyi geceler:)
-
@azimlikız aslında evlenmekte basit bu forumdakiler atanınca buluşssun çay içsinler evliliği de çıkartılar aradan herhalde matematikçi olmam böyle fikirleri ortaya atmamı sağlıyor
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz salihti.. Nişanlısıda salihte kazandı ama salih mhuy u seçti.
Ah ilan gelse sınava girsek mülakata kalsak yine Gib ışıkları yanıyor mu yanmıyor mu merak etsek.
Bak sen salih e bizi guy a alıstırdı kendi begenmedi
O sıkıntıları hepimiz cektik maalesef Allah kimseye yasatmasın aylarca bekle bekle kpss ye 1ay kala elendigini ögren -
@azimlikız biliyor musub o kadar begendimki dugunumde nikah memuruna bunu okutucam :))
-
Kpss ye alisiritiyorum artik kendimi gitti bitti gelmez artık heralde guy.
-
@kürşaddd hocam konuşulan rakamlar olan 2500\2800 sizce toplu halde mi gelir Yoksa 2 alım halinde mi gelir ?
-
sizde de mi bağımlılık yapiyor bu site :)) Günaydın bugün sağlam bir duyum alırız haftaya da ilanimizi inşallah. sağlıcakla kalın.
-
Yeni kalktım baktım ilan yok birden istemsizce mırılandanmaya başladım "Gel vicdansız aaah kitapsız çağırmazdım acil olmasa" diye
-
salı günü tt çalışmamız var gündem satın alcaz ilk gündem parasını hocamızın biri karşıladı inşallah ilan da yakın zamanda gelecek herkes mutlu olacak salıyı kaçırmayın
-
Günaydın güzel yurdumun güzel insanları inşallah bu haftasonu ilansız geçen son haftasonu olur
-
Haftaya heyecanla bekleyenlerden olucam. Tek alım sayıyı çok güzel söyledi. Bana fazla gelmişti demiştim burada hatta. Bi kaç kişi de aynı diyince bölme yok duyumlar aynı diye düşündüm. Hala fazla bana göre ama İnş öyle gelir. Ben yazayım ona
-
-
8 nisanda sinav olsa ilan 22 subatta gelir en gec gecen seneki gbi 50 gun onceden ilan gelse 17 subatta ilan gelir.
-
@ezgipire 45 günlük meselesi
Sınavın ilandan itibaren 45 günden önce yapılamaması. Yani ilan gelse bile isterlerse sınavı Mayısta bile yapabilirler.
Tabiki önce ilanın gelmesi lazım -
Pazartesi referandum tarihi yayınlanir mi sizce ben ona bagliyorum biraz
-
@ddguy YSK toplandı bugün. Tarih belli 16 Nisan. Reisi cumhur dedi ya. Ne belli olmasi
-
Referandum 16 nisan işte pazartesiye ne gerek var
-
O zaman haftaya ilan geldi geldi gelmezse bu iş biter mi gençler
-
7 haziran seçimlerinden 70 gün önce 1320 guy ilanı gelmişti. 23 martta ilan verdiler şimdi referaduma 64 gün var 6 gün zarardayız
-
Şunun sırasında haftaya ne kaldı canım