2016 Aralık GUY Sınavı
-
@canaycan izmirde mi oturuyorsun eğer kazanırsam evinin bir köşesinde yaşayabilirmiyim:))
-
Arkadaşlar İstanbul göz kırpıyor..
-
Bence en güzeli yüksekova. Adamlar nasıl olsa vergi vermiyor fazla iş yükü olmaz:D Kaymakamlık sınavına çalışcak vakit olur:))
-
@kozexpo bende tam şuan onu düşünüyordum git hakkariye yerleş sayıştay hakimlik kas diyodum kendi kendime
-
@keynesin-amcası yazma kardeş çok uzak ben yazdım elediler. Dikkat ediyorlar bence
-
@kozexpo Aslında çok mantıklı ama 5 yıl oradan ayrılamama durumu insanın gözünü korkutuyor sonuçta zor sınavlar onlarda kazanamama durumu fazla.
-
@kürşaddd bana demi ? aramızda seviyeli bir ilişki var istanbulla:)
-
@kürşaddd geçenki alımda kendi memleketimi yazdım yine elediler
-
arkadaslar duyum mu var puan tartısılıyo ?
-
@keynesin-amcası kpss ve kurum puanın kaçtı
-
Beyler filmlerden ve dizilerden aklımızda kalan güzel sözleri cümleleri yazacağımız bir başlık açsak Nasıl olur?? Harika cümleler hatırlıyorum okumak paylaşmak istiyorum
-
@kürşaddd dikkat ediyorlar derken ? Neye?
-
@pozitifdışsallık 83 kpss kurum 88 yada 89
-
@keynesin-amcası çok iyimiş harcamışlar resmen
-
Harbi neye dikkat ediyorlar mesela? Şırnaklı muğlada çalışabiliyorken ben niye orda çalışamıyorum:)
-
@pozitifdışsallık referans yoktu
-
Bence sıralamanızdan 1000 1500 kişiyi çıkarın derim çünkü bu sayıda kurumda çalışıp hazırlananlar oldu .ÖRN: adam gelir uzmanı müfettiş olacam diye giriyo 76 puan da kalıyo...Bi sürü örnek..
-
@kozexpo dikkat falan yok şehir efsanesi o
-
@keynesin-amcası benide harcalar o zaman yüksek puanıma güveniyordum o yüzden sana puan sordum ama demek çare olmuyormuş
-
@pozitifdışsallık puanına güvenme benden hem kpss hem kurumdan daha yüksek alıp elenen var