2016 Aralık GUY Sınavı
-
@crowdıngout Kişisel olarak algılama hocam.Geçmiş dönemlerde bu tarz konularda çok kişi mağdur oldu ondan.Mümkün mertebe keskin yorumlardan kaçınmak lazım.Kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu bilemiyoruz.Tabi bu benim kişisel görüşüm.Saygılar...
-
@kürşaddd biz sana güvendik İlandan sorumlu sensin
-
@miss-smith ya dostum bekleme bekliyorum da.. herhalde baskı bu sınava girmeme engel olacak.. herhalde artık ben gidiciym bi yerlere.. sıkıldı herkes beklemekten..
-
iyi geceler dostlar ......
Bir gün baksam ki gelmişsin..
Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar.
Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik
Saçlarında ilkbahar..Bir gün baksam ki gelmişsin..
Gülüşünde taze serin bir rüzgar
Ellerin yine eskisi kadar güzel
Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar..Bir gün baksam ki gelmişsin..
Hasretin içimde sonsuzluk kadar.
Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz.
Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar.Bir gün baksam ki gelmişsin..
Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var.
Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm
Benim olmuş dünyalar... -
@crowdıngout 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@eomer Hocam kim algi yapiyorsa Allah belasini versin.Evde issiz uyumak mezarda uyumaktan daha zor.tamamen kendi fikrimi soyledim .88alan bi arkim var onla beraber ayni seyi dusunuyoruz.Keske bi ilan gelse de ...
Hocam alındım şimdi bak algı yapmak istemedim ben sadece sordum inşaAllah o bela bana denmemistir
-
@davetsiz aynen öyle geçen duyum paylaşmıştı bir sonraki gün girdm baktm duyumu silmiş profil fotosunu güncellemiş gel de inan şimdi ona
-
@kürşaddd en iddialı sensın duyumda bende senden duyarak biraz umutlandım. Ama benim görüşüm ilan gelmeyecek. Hazırlık olsa niyet olsa içerden birileri sahte hesap açıp yine duyrurdu bi şekilde yada o gelecek diyen hocalar bilgi vermekten çekinmezdi herkes sessiz.
Geçen dönem illerin kaçta kapattığı açıklanmadan memurlar da bi hesap haberi yaymıştı bile. Benim tesellim hadi bu yıl olmamıs say yoluna az dayan 2017 kpss dende puanını al gelecek ilanlar için umudun olsun -
@miss-smith Mesela kaç kişinin daha duyumunu söylemesi gerekiyor?
-
@miss-smith ailem istemiyor.. mülakatta da beceremiyoruz diyor.. bugün fırtına koptu.. gelse de bana yaramayacak herhalde.. ben kariyer nete bakcam.. çok kötü.. neyse.. halk çağırırsa ihitmalim de yok gibi.. bu değildi senelerin düşüncesi de para lazım.. haklılar.. daha düğün için para biriktircem.. neyse... çok sinirim bozuk çok arkadaşım benden daha başarısız ama rahat iş yapcak neyse.. geriginim ama gidiciyim belli.. üzgünm dostlar..moralim bozuk.. işten beri dene dşyorlar..
-
@kozexpo eylül başından beri sayılar söyleniyor sadece..
şubat ayına kadar tek tek ayları tükettik her ay bitiminde sonrakı aya umut bağlanıyor..
Eskiden duyum oldugunda ardından az gecikme ile duyum doğrulanırdı. Hatırlayın geçen ilanı. -
@kürşaddd kardes yeninbirişe uye ol ya da elemanonline
-
@miss-smith tamm velevki gelmeyecek diyelim bunun bize moral bozukluğundan başka bir getirisi var mı?
-
üyeyim de.. neyse özelde hepten ölüm değil ya.. denicez.. kısmet..ikna etsem aslında iyi olurdu bu kadar bekledm.. neyse her şeyde bi şey vardır derler.
-
@kürşaddd aman hocam bizi ayakta tutan sensin..bu aralar saatimiz saatimize uymuyo evde esip kavuruyorz hepimiz aynıyız
-
@kürşaddd kardeşim sakin ol herkes senden umudunu kesse de sen Allah tan ümidini kesme olacak bu sınav Allahın izniyle sen atanacaksin da sıkma canını imtihan bu sabret
-
Abi sabah illerin kaç puanla kapatacağı konuşuluyordu şimdi ise tekrar başa döndük ilan gelip gelmeyeceği olayı tartışılmaya başlandı...
-
resmen çok tersdiler.. destek tamamen gitti.. onlar da baskılara dayanamadı sonunda.. sıkıldılar boyunlarını eğmekten..
-
@kozexpo İnanın ben artık iki cevabada hazırım en kötü şey belirsizliktir. Kpss çalısmak ile guy calısmak arasın fark var. Belirsizlikte ikisinede çalısılmıyor.
Ben en kötüyü kabullenıp tarihi belli olan ve 2 yıl geçerli olan kpss ye yoğunlaştım. 3,5 ay sonra 2016 kpss puanı yok olacak -
arkadaşlar kimse umutsuzluğa kapılmasın eninde sonunda bu ilanlar gelecek , kendinizi boş yere yıpratmayın üzmeyin önümüzde hiç ilan gelmese bile kpss var, bir de ilahi adaletin herşeyin üstünde olduğunu unutmayalım, Allah emeklerimizi hiç zayi eder mi
-
Şuraya tekrar yazıyorum.burada güzel şeyler duyan insanlar en azından ders başına oturabiliyorlar ve motive oluyorlar. İlanın gelmeyeceğini kesin olarak bilseniz bile yazmayın bence. 2017 yi riske ettiriyorsunuz bence. guya çalışırken millet en azından kpss yede çalışmış oluyor lütfen.