2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı rica ederim kardeş burda kocaman bı aileyiz bunu unutma .Not ihtiyacınız dahi olsa yazabilirsiniz
-
@jevons o günler gelsin başka şey istemiyorum kardeşim zaten ayakta tutan o günlerin hayali ve benim gibo olan yoldaşlarım yoksa yüz yerde bırakmıştım
-
@canaycan gece gelmediysen demek:) Muğlalımısın ?
-
@azimlikız teşekkür ederim Allah razı olsun
-
@kozexpo gece gelmemiş olabilirim muğlalı değilim izmirde oturuyorum ama muğlaya az sorti yapmadım
-
Oooo gençler grup bi sevgi pıtırcığı olmuş bana niye haber vermiyonuz ya küstüm ha size bak
-
ya alım gelecek ondan eminim de.. zamanda ileri atma mı oldu acaba.. mart başı şubat sonu diyorlar.. sorarım arkadaşa.. o bana şubat ortası dedi.. artık ben de sıkıldım ya.. guy ne işmiş be..ne guymuş be.. il göç için kulağıma bi şey geldi.. ikinci alım olacak diye.. il göç çalışan arkadaşımdan..ihtiyacımız var dedi..adam falan atılma çok yok zaten orada da .. bu sene sadece istanbula 100 almaları lazımdı.. üstlermize hep ilettik dedi.. bari orası da alsa.. sadece guydan artık sıkıldım ya.. beklemek gerdi beni de..şimdi başlasak 6 ay en az sonuçlanması.. herkes kpss e bak diyor da.. ruh halim çok dengesiz bu ara
-
@ddguy geç bile kaldın hocam millet yatmak için dağılmak üzere malum yarın sabah erken kalkıp eli kulağında olan guy için çalışmak lazım
-
Ben gece çalışıyorum valla çok sakin ve dingin oluyor. Sabah da müge anlı felan izlemeye başladım. Hiç iyiye gitmiyorum sanırım:(
-
@kozexpo deme deme o programlar beni de çiviliyor ekrana ama artık televizyonu açmama kararı aldım ders çalışmak için baya vakit yarattım kendime öneriyorum
-
@canaycan hocam misafir vardı iki saat bakmadım neler konusulmus neler herkes birbirine ne güzel destek oluyo işte birbirimizi tanimasak da kardeşlik bu demek yasasınnnnn
-
@kozexpo ben de bildiğin yemek yapıyorum.. odamı topluyorum.. arada bazı ufak işler.. Allahtan bu sene hastalık işi ailede düzene girdi.. şükür sağlığı iyi evdekilerin.. yoksa hiç rahat yoktu.. şükür ya.. süper bence ev adamı olmak
-
@kozexpo hocammm amannn psikolijini bozan seni kötü etkileyen seylere bakma ben müge anli ya bakınca programa katılıp kayıp arama isteğine kapiliyorum kafam orda kalıyo
-
@ddguy birbirini hiç tanımayan insanları birbirine bu kadar yakınlaştırdığı için sevdik biz guyu bu sözümün üstüne daha söz söyleyemem heralde nirvanada bırakıp yatıyorum ben :))
-
@canaycan iyi geceler kardes güzel rüyalar gör
-
düşenin halinden düşen anlar buraya üye olduktan sonra anladımki aslında her iibfli ben gibiymiş ben her iibfli gibiymişim çok samimi bi site
-
atalay filizi bulamadı ya müge anlı tam anlamıyla, ona üzülmüştüm ama yakalınca çok sevinmiştim..çünkü cam açık yatardım hep yazın korkardım filiz burada saklanır mı acaba girer mi camdan beni de keser mi diye
-
il göç 500 kişi alınacak heberleri geliyo gençler .d
-
@aylin-yılmaz aslında menfaatci bencil insan sınav maratonunda çoktur .A grubu için kurtlar sofrası densede Burda tam tersi o kadar samimi kı arkadaşlar evinde gibiler.gercekten şaşırtıcı ve güzel .
-
@keynesin-amcası ben de duydum öyle bir şeyler inşşş