2016 Aralık GUY Sınavı
-
Guyu bilmeyen iibfli mi olurmuş yahu:))
-
@kozexpo var kardeşim daha face gruplarında ben çok göerdüm guyun açılımı nedir diye?
-
İİBFlilerKARARSIZ @john-nash @keynesin-amcası olabilir mi
-
@Nasip bi tag belirledik bugünkü öğretmen kadrolarına atıfta bulunarak
-
@john-nash tamam kardeşim inşallah emeğimizin karşılığını alırız.
-
@Nasip amin kardeşim benim
-
twit mi atacaz ne zaman:)
-
@FreeBoY saat 19,00 da kardeşim tag burda yayınlanacak
-
@john-nash peki bi şey söylicem şu an öğretmenler kadroyu kaptı acaba onlarla da ortak bi çatıda buluşup konuşup birbirimizi desteklesek olmaz mı?çok daha fazla ses getirir diye düşünüyorum.ileri ki zamanda onlarında böyle bi ricası olursada biz destek oluruz olmaz mı?
-
@FreeBoY kardeşim biz telli oğulları onlar sefer oğulları sence bir araya gelebilirmiyiz
-
@FreeBoY yok kardeşim biz koşmuyoruz ki onlar koşssun bizle keşke dediğin gibi olsa
-
@keynesin-amcası maalesef bizde katılım cidden az bende bir çok etknliğe katıldım ve gördüm.şuan iki tarafında ihtiyacı olan tek şey geleceğini kurtarmak bi düşünülebilir.hak çatısı altında beraber hareket edebiliriz diye düşünüyorum ve bunun için en uygun zamanda referandum öncesi gibi geldi bana devlet büyüklerine şu an daha rahat sesimizi duyurabiliriz
-
@FreeBoY tweet atarken destek isteriz ins onlarda katılırlar
-
artık gerçekten farklı bi projeye ihtiyacımız var yinede siz bilirsiniz ben sadece etkinliğe katılıyorum bu işle uğraşanlar daha iyi bilir
-
benim bir kaç arkadaşım var onlardan isticem sizde deneyin.hatta tag ı yayınlarken bunuda dipnotlarda paylaşın bakalım geri dönüşü olucak mı
-
Yakarsa bu dünyayı ibbfliler yakar..
-
@kürşaddd Evet o kadarki çokuz
-
Twet atarken lütfen bakanı gib i ve bakan yardımcısı yivlioglunu etiketleyun..yoksa boşa gider attığınız twetler zaten gündeme girmemiz zor
-
@keynesin-amcası benzetme harika yaa hahahah
-
Az kaldı çok etkin bir rol oynamalıyız sadece tagı yazıp atmayın bakanı da etiketleyin