2016 Aralık GUY Sınavı
-
@jevons şu hayrlsı kelimesindende böğğ geldi artk
-
Facede bi arkadas sinavdan sorumlu birine sormus suan icin bisey yok ama bu aksam bile arayip sinav hazirlayin diyebilirler demis grup baskani
-
Bu arada arkadaşlar bnm babam vergi dairesinde çalışıyo geçen haftadan beri her yere bildiri yolluyor merkezdekilerle konuşuyor bugün birisiyle Süleyman Soyluya haber göndermeye çalıştı inş sonuç alıcaz duysunlar bizi artık
-
@jevons kadir koc bana da subat sonu demisti
-
@kubraguy sorma aynen öyle kimse bişey bilmeyince başka kelime kalmıyo
-
son çare şubat sonu gelmezse zaten her halde sınav kpss sonrasına olur
-
Çalışalım dostlar ilan gelsede kurum sınavı yüksek kaptıyor. Çalıstıkça biraz stresim azalıyor
-
Kadir koc bugn instagramda canli yayin yapckmis 10 bucukta. Canli yayinda sorsak mi acaba sinavla ilgili soru belki biseyler der
-
@kpss-guyy guy dorusundan kaçıyor hoca artık
-
@Jakuppp bende gelir uzmaniyim vd de calisanlar bilmez bosuna sormyin onlara gib calisani yakini olan varsa yazsin pls
-
@miss-smith ben yine bi sansimi deniyim diyorum boyle beklemek cok zor
-
Benden bıktı artık hoca
Arkdaşlar şimdi o guy soruları yogunlasınca cevap verdım artık başka konulara geçelim diyor ısrarcı olun sürekli guy guy guy diye yazın@kpss-guyy
-
@kpss-guyy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kadir koc bugn instagramda canli yayin yapckmis 10 bucukta. Canli yayinda sorsak mi acaba sinavla ilgili soru belki biseyler der
Kadir koc fissss ya adam kendi reklamini yapti sonra bana daha da bisey sormayin dedi simdi her alim haberi geldiginde de denistim az daha sabir diyor herhalde kpss sonrasi gelse ilan yine demistim diyecek
-
@minikguy 2015 tek alımlı 2016 hiç alımsız geçti 2017 kpss sonrası için zaten müneccim olmaya gerek yok illaki gelecek ..
-
Hey maşallah yine iyi kaynatmışsınız yalan yok en baştan okudum ama sövmedim acık söyleyim
-
kutluay hoca nasıl sizce
-
@vlkrt o zaman sana hayatta başarılar diliyorum
-
@10sanli ben yeni geldim
-
@10sanli bide bu kadar mesaj olunca insan ilanla ilgili bisey oldu saniyo. Tek tek bakmak zorunda kaliyoruz sayfalara
-
@kpss-guyy direk son sayfaya gelin iln oluo olmadıgını anlarsınız ilan olsa BURALAR YIKILIR