2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bombiksmori harbiden yaa.nie böle olduki birden. bi otruşumu fln düzelttim.D
-
@nitrogb bi aksilik olmazsa yarın hocam inş
-
@kubraguy yok artık hocam
-
sımdı arkadslar yanlıs anlamayında guy olunca kızlar mufettıs merkez uzman es arar. erkekler de ogretmen arar artık. atanan arkdaslarımdan bılıyorum.. ayrıca bu muhabbetler ıcın farklı bı baslık fln acın lutfen. ılanla ılgılı gelısme varmı dıe bakıyorum neler cıkıo karsıma .D arıfın mencstıra attıgı gol hesabı yapmayın ya..
-
ne olurdu yani bir gunde maliye bakanligi bizim icin twitter etkinligi duzenlese gelir uzman yardimciligina gelin die:)
-
@john-nash sohbete artk ne kadar daldıysak.bir an gelip uyandrman acı oldu.ama napalm gercekler
-
-
@rosebud06 iste bu cok iyiydi:)
-
duyumu olan var mi cok acil lazimda
-
İnşallah bu hafta açarlar şu vergi uzmanlığı kadrosunu
-
@kubraguy hocam gündüz kaynak konuşması yapılıyordu da ondan ya
-
evet biri çıksın desin duyumunu lütfen
-
Bir aksilik olmazsa ilan yakındır yeni gelişmelere açık bu haftalar
-
@rosebud06 muhtemelen sabahnda kyamet fln kopr yine gidemeyiz.o kdarda şanslı insanlarz.ddd
-
Yine bayya yazmışsınız önemli birşey oldumu son durum nedir okumayayım şimdi hepsini
-
Ben ilanı haftaya bekliyorum açıkçası hocam şimdi referandum öncesi mitingler filan bu haber iyi gider diye düşünüyorum
-
@keynesin-amcası @john-nash geldi dağılan konuyu toparladi:)
-
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@davetsiz themis iktisat hocam
Hocam soylemesi ayıp bendeki fotokopi yayazmıyor..direk sorulardan basliyor ilk soru da herhangi bir x malının..diye baslıyor
-
@bombiksmori demekki grubun ciddiyetini ben bozuyorum:)
-
@davetsiz aynı kitap hocam 3.basim acaba yeni Basım çıktı mı diye düşündüm de ondan sordum