2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar hepimizin psikolojisi bozuk bir söyleyip bin pişman olduğumuz zmn oluyo.Gruba biri yorum yaptığında taraf tutmak yerine iki taraf için de yapıcı cümleler kuralım diğer gruplardan farkımızı unutmayalım bir kişiye bile umut versek mücadelemize katsak ne ala
-
dün çiğköftecide gelcek ilan çalışmaya devam et dedi bana:)
-
@kozexpo kardeşim yanlış anlama da işin gücün geyik yok kokorecci böle dedi yok çiğköfteci şöyle dedi
-
Eşim benimle dalga geçiyor artık son 6 aydır resmi gazeteye baktığımı görüyor.Sen böyle bir sınavın olduğuna emin misin dedi Bazen ben bile şüpheleniyorum artık
-
@Affectio-Sctts evet sıkıntı mı var?
-
Millet artık ilansızlıktan birbirine sarmaya başladı ilan gelse de rahatlasak
-
@kozexpo evet sıkıntı var adres ver neredeysen çözelim sıkıntıyı yaptığım durum tespiti bunda skıntı mı var falan demene gerek yok
-
@Affectio-Sctts Boşver sen durum tespiti yapma.
-
@kozexpo sana mı sorcam????
-
@kozexpo varsa yasal hakların dava mı etcen napıyosan yap hakaret etmedim bir şey yapmadım bu artizlik nedir?
-
@Affectio-Sctts benle ilgili yapıyorsan evet. diğerlerine karışamam.
-
@Affectio-Sctts Mahkeme masraflarımı karşılarsan bir şansımı denerim neden olmasın.
-
Kavga etmeyin gençler murat 5300 alan soru bankasını kullanan var mı varsa Nasıl ona başlicam soruları güzel mi
-
@kozexpo dediğim şey senin iyiliğine sen farkında değilsin..
-
-
@keynesin-amcası et kardeşim yeter ki siz edin
-
Neyse uzatmıcam.
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kavga etmeyin gençler murat 5300 alan soru bankasını kullanan var mı varsa Nasıl ona başlicam soruları güzel mi
5300 soru set halinde olan demi hocam
-
@kozexpo @Affectio-Sctts hocam kavga yok lütfen yapmayın birbirinize şaka yapiyonuz sonra ciddiye bindirmeyin lutfennn
-
@keynesin-amcası hocam bir şey sormak istiyorum örneğin iktisatta zeynel dinler'i çözdünüz mü çözdüyseniz kaç defa çözdünüz?Başka kaynak aradığınıza göre ?