2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yine gececiler kaldık baş başa
-
@canaycan evde hazır halde poaça kurabiye ve limonlu cheeskek var:))nasıl yapalım siz mi gelirsiniz ben mi getireyim guydaş;)
-
Bizimde 10 ncu dk elektrikler gitti benimkiler ne alemde yayınlandımı?
-
@10sanli űniversiteyi de gececi okumuştum zaten:) alışkalık işte
-
@10sanli biz yeteriz bize hocam ha yetmez diyosan toplayalım mahalleyi buraya
-
@bombiksmori 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@canaycan evde hazır halde poaça kurabiye ve limonlu cheeskek var:))nasıl yapalım siz mi gelirsiniz ben mi getireyim guydaş;)
Limonlu cheeskek demeseydin iyiydi Çok severim
-
Bizdeki bu azim ve istekle dünyayı fethederiz ama bi ilanı kapamadik be
-
@LUCASS gördüm adını hocam annem bile ezberledi artık bizim nickleri hep sizin çocuklar çıkıyo nasıl duymuyolar sesinizi hayret diyor
-
@LUCASS hocam @aylin-yılmaz an be an paylaştı ekranda çıkanları. Onceki sayfalarda mevcuttur.
-
@bombiksmori işte isim anneliğinin hakkını veren insan inşallah bir gün nasip olur tatlarına bakmak
-
İkinci öğretim değildim ama hep 2.öğretim derslerine gittim sabah kalkmamak için @bombiksmori
-
-
@canaycan ah işsizlik.. beni ev kızı yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor:(işin kőtűsű feci alıştım alamıyorum kendimi:))
-
@bombiksmori haha ben de burda yayın yaptım
-
@bombiksmori 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Adresi versem bi limonlu ceeskek alsam olur mu acep tatlı krizi başladı sayende hocam
-
@aylin-yılmaz @pomak bu günün yıldızı hanginiz?
-
Beni beni beni gördünüz mü
-
@10sanli hocam yalnız memuriyetin ikinci öğretimi yok biliyosun demi atanınca mecbur kalkcan sabahın er vakitlerinde
-
Programla ilgili bütün detaylara @aylin-yılmaz kardeşimiz hakim kendisi gün boyu TGRT'yi takip ediyor ve bizlere bilgi veriyor. Hatta yakında TGRT nin sosyal medya sorumlusu olacak bu gidişle
-
@LUCASS aylin hocamın çok twitini okudum