2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
@pomak Man from earth
-
@bombiksmori her gün bir şanslı aday belirliyorum yarın galiba @10sanli yı evercem öyle hissediyorum
-
@canaycan kime niyet kime kısmet hocam belki piyango sana vurur:)
-
@keynesin-amcası ÇUKULATA ne Allahını seven defansa gelsin ya
-
@Keymarsh eyvallah var mı arttıran
-
@bombiksmori ayarlamaları ben yaptığım için piyango bana vurursa şeffaf bir everme politikası olmaz şimdi
-
@pomak hala başka film var mı diye soruyor cık cık cık. Sen bunu seyret hayata bakış açını sorgulayacaksın
-
@canaycan sen endişelenme hocam orasını biz hallederiz:)
-
@Keymarsh her gece yatmadan önce sorguluyorum hocam zaten tamamdır bu gece bunu izleyelim o zaman eyvallah
-
@bombiksmori tövbe de valla çarpılırsın hem ben daha evlenmek için çok gencim kıymayın bana noolurr
-
@bombiksmori beni hayata bağlayan gün @kürşad hocamın beni bilen bilir yazısıydı nasıl ciddi olamayım ama yanlış okumadıysam @keynesin-amcası haklı senden iyi ev hanımı olur
-
@keynesin-amcası ayrıca hocam senin bu resim seçimlerin bir gün beni ya kalpten ya gülmekten götürecek
-
@canaycan siz bana kıyarken iyiydi:) gűzel cheesekek yaptik diye hemen evlenmem mi lazımdı sanki:)
-
@canaycan kalpten gitmeni yeğlerim
-
@LUCASS arkadaş bi chesekek başıma ne işler açtı bileydim der miydim:)
-
@bombiksmori yok seni yakan ticaretle borçları karıştırman oldu yoksa maharetli olan herkese evlenmesi yönünde baskı kurmuyoruz
-
@LUCASS dostum şu alımlar bi çoşsunda o zaman burada ne makaralar yapcaz o günleri de görelim de il göçe bakamıyorm guya bakmaktan ya diye sitem etsek
-
@keynesin-amcası ben gülerek ölmeyi tercih ederdim ama sen neden kalpten gitmeyi önerdin hocam
-
Valla ha gözlerim yoruldu sayfaları okurken bence sınavdan sonra evlenme zamanı adıyla grup yapalım herkes oraya kriterlerini yazsın bu evlilik de aradan çıkmış olsun ne dersiniz