2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy bişey demiyoruz zaten
-
@keynesin-amcasıhocam sen kız diyon o erkek diyo şimdi arada fark var ama
-
@ddguy zuhal-seda-esra sen hangisisin ?burası guy olmak isteyenlerin grubu burdan damat ve gelin adayı çıkmaz
-
Bak bak bak nasıl belli ediyo niyetini @bombiksmori kaymakama evet derim diyo yani
-
@10sanli sizden iyi magazinci olur hocam boşverin guyu;))
-
hadi hayırlı geceler inş rüyanızda naci agbalı görürsünüz
-
@bombiksmori de hakim kaymakam yakışır bizim kızlar helva yapamıyoken o cheeskekten açtı kapıyı hakkıdır ben arkasındayım
-
@miss-smith hocam bizim program onlar gibi olmayacak kaliteli iş yapcam ben programin adı iibfliler evde kalmasın nasıl iyi mi
-
@keynesin-amcası gunduz fazlasiyla onunla mesguluz zaten:) bari gece rahat uyuyalim hocam:)
-
Keynes amca adam smithi tenhada kıstırmayı unutma @keynesin-amcası
-
@LUCASS keramet cheesekekdeymis:))
-
@ddguy muthis:)
-
@LUCASS aynen hocam bir evlilik dedim demez olaydım @bombiksmori de bunu mu bekliyormuş ne müfettiş hakim istedi kız hemen bizim bu gençleri acile evlendirmemiz lazım
-
Tatlı sohbetiniz için teşekkürler gece ekibi sağlıcakla kalın gece geç kalmayın canım sıkılıyo benim iyi geceler dilerim efenim
-
@canaycan ben istemedim ki onlar yakıştirdi sagolsunlar;)
-
@canaycan @bombiksmori ağzını hakim savcıdan aşşa açan yokki yoksa ben bunları haftaya everirim
-
@bombiksmori hadi hadi senin de gönlün varmıs demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-
Gecemiz hayrolsun dostlar..iyi gűldűk Rabbim ağlatmasın:)
-
@ddguy atanan öğretmenler atanamayan iibf lileri alsın
-
Bu kdr ne yazıldı acaba diye merak ettim okudum ve yrn cheescake yemeye gidicem aklıma düşürdünüz Valla gece gece gülümsettiniz beni adamsınız