2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar sakin.. Hayırdır ya herkes güne sert başlamış kavgalar hakaretler falan. Hayırlı cumalar herkese kalp kırmayalım.
-
Geçen gün Ne güzel gülüp eğleniyorduk ama bir gerçekte var.O da sınavın 1.5 senedir açılmaması..Ağzımıza bir parmak bal çalmak için bir miktar alım gelebilir Fakat bu durum sadece çok azımızı memnun edecektir.Kimse kimseyi kırmasın,herkes sınavın açılmasını istiyor ama gerçeklerde ortada.Burada duyum kovalamak yerine tek gerçek mayıs kpss.En rasyonel olanı bu.
-
arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar bol bol dua edin umutsuzluğa kapılmayın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah derse devam:)
-
Arkadaşlar bende bir kac gündür haber bekliyordum öğrendim ama yazmak istemedim. Cnku bir onceki yazımda aylar once subata kadar gelmicek demistim. Subatta sular durulursa bi daha öğrenecektim herkes biz paretoya inanırız umudmuzu kirmayin vs dedi ve sustum .istanbul icin 1100 kisilik talep var bu kesin. Ama su anda yetiştirme sorunları var. Yani ilana cikamayacaklar. Mayısa yetisirse yetisir yoksa kpss den sonraya kalir denildi cnku sorustuma geciren çok kisi varmis ve kendi içleri karisikmis. Buyuk ihtimal gecerliligimiz dolmadan hemen once bir ilan gelecek. Bunu yazdim diye kizmayin umut mutlaka olsun cnku bakanla alakali yani cikip imzayi atar ilan gelir belli olmaz ama duyum bu bence gercekte olan da bu. En azından şöyle bir umut var ilan gelecek ve cok güzel bir sayi gelecek 2017 kpss ye mecbur giricez bunu kasilmasiini yasamaya gerek yok
-
Benimde 3.girisim olacak ama en azindan puanlarimiz yancaksa bile 2017 kpss sonrasi icin bi aciklama yapilsin da icimiz rahat calisalim. Hakimlik sinavi kpss den sonra adamlar simdiden acikladi. Bizim de boyle bi aciklamaya ihtiyacimiz var. Icimizi sikan bu aslinda.
-
Ben artık şubatı martı geçtim kpss öncesi gelsinde puanları kullanalım yanmasın
-
@talihsiz kardeş belkide ilan şubat sonu gelir ama sonuçları geciktirirler içlerindeki sorunları hallederler buda bir ihtimal değil mi
-
Ilana cikilamayacak durumda olduğunu söylediler ama tabiki oyle bir ihtimal de olabilir.sadece Genel olarak hani her gunu bir umut olarak görüp bugun gelir mi diye beklemeyelim cnku gecesine gelmeyince daha kotu oluyoruz. Ben uzun zamandir sadece kpss diyerek çalışıyorum ha gelirse kurum sinavi da farkli degil ayni konular zaten diyorum ve çalışıyorum. Yapacak baska hic bise yok. Evet cok üzücu yas sorunu olanlar var. 3 4 5 kez girenler var biliyorum ama yapacak baska bise yok sabir deyip calisip beklicez. Twitter da aktif olalim hem gecerliligin 2 yil olması icin hem de ilanlar icin bu etkiliymis oyle duydum daha aktif olmak gerekiyor
-
KPSS sonuç açıklanma tarihine göre değilmi puan geçerliliği o zaman temmuzda açıklanırsa sonuçlar daha temmuza kadar zamanımız var demektir. ilan nisan ortası gelsin mayıs başı gelsin ama gelsin arkadaşlar 2016 puanlarıyla alırlar yinede moral bozmaya gerek yok
-
Burada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok!! Herkes sinirli herkes sabrının son demlerinde ama kimse burda sizin ettiğiniz küfürleri hakaretleri okumak zorunda değil. Bunu bizlere yansıtmaya kimsenin hakkı yok. Kullandığınız kelimelere lütfen dikkat edin burası kavga edilecek sinir çıkarılacak bi platform değil. Müfettiş uzman adayısınız ama daha sinirlerinize hakim olmayı nerde nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz. Rica ediyorum negatif enerji yaymayın!!
-
Sınav sonuçları 16 haziranda açıklanacak. Ösym 2017 akademik takvim. Yani puan son kullanma tarihi:16/06/2017
-
Şimdi de gelmeyecek mi diyorsunuz ben anlamadm?
-
ilan referandm oncesi olur sinav yetismszse kpss sonrasina kalablr ama asla boyle bi secim aracini gormezden gelemezler iibf dedigin aileleriyle birlikte koca bi ordu Turkiye'de her 3 mezundan 1' i iibf zaten sizce boyle bi firsati kacirirmi hukumet heleki anketler aleyhine iken ve bir oy bile asiri onem arz ederken....
-
Ohal nisan da kalkıyor benim düşüncem sadece ohalden sonra ilan olacağı ve mayis haziran sinav. Temmuz da da gecerlilik son
-
ya onca insanin 2016 puanini heba edemezler yani o kadarda degil heralde 2016 sinavi son sansi olanlar var ayni puani alamicak olanlar var omrunden heba edilmis koca bir yil var ben sanmiyorum bu yilin es gecilecegini
-
Ohalle ne ilgisi var gelen ilanlar geliyor referandumdan önce geldi geldi gelmedi kpss sonrasına kalır
-
Enseyi karartmayın o ilan gelecek. Heleki arkadaşın dediği gibi sonuçlar bıçak sırtıyken 2000 3000 guyun lafı bile olmaz.Sanırım bir bayanın böyle konuştuğunada ilk defa tanık oldum neyse . hakkımızda hayırlısı...
-
@paretowilfredo lütfen artık son noktayı koy, olumlu ve ya olumsuz ne biliyirsan söyle lütfen ilan gelmicekse gelmeyecek de biz de ona göre artık önümüze bakalım, bıktık şurada her gün 100 farklı duyum duymaktan sana güveniyoruz, inanıyoruz
-
Ya yeter artık ya valla bu ne bende ilan beklemeyi falan bırakıyorum artık
-
En son gayet keyifli muhabbetler dőnůyodu ne ara bu kadar gerildiniz arkadaşlar? İlan gelir veya gelmez bu sűreç geçtiğinde arkada moralini bozduğumuz insanlar, bozduğumuz sinirler, ettiğimiz hakaretler kalmasın derim naçizane.. Elbetteki herkes kpss nin yaklaştığı gerçeğinin farkında. Bu konuya yabancı değiliz aksine profesyoneliz artık. Ama davranışlarda bize yakısan sekilde olmalı..