2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bombiksmori senin cheesecake ler olmayınca ortam gerildi biraz
-
@talihsiz kimden aldınız bu duyumu açıkça söyleme imkanınız varsa öğrenmek isteriz..
-
ben zaten buraya tedirgin yazdim duyumumu. içlerinden beni umut Taciri ilan edecek ya da rakipleri alt etme amacıyla paylastin değil mi diyecek niyetime art niyet etiketi vuracaklar çıkacak diyerek soylemekten kacinmistim. ama bununla ilgili üç ayrı duyum alınca sonuncusunda paylasmak istedim. su süreçte birbirimizi en iyi biz anlariz. olumlu duyum paylasani yere göğe sigdiramiyoruz olumsuz ise yerin dibine sokuyoruz. biraz realist olmakta fayda var. hayir inşallah gelir kpss öncesi ilan ama kpss 2017yi işaret ediyor herkes. bakan öyle demiş bakan ne dedigini biliyor mu bakalim öncesinde de citanizi düşük tutun butcenin iki yakasini bir araya getirmeye ugrasiyoruz ivedilikle atilanlar ihtiyaç dahilinde alinacak dedi. ben kes lan zirvalamayi dedim diye benden ne koy ne de kasaba olmayacagini ilan edenler. siz hiç lan demediniz mi simdi. o arkadas da beni nelerle itham ettigine dikkat etsin. hepimiz Allahtan korkan insanlariz. daha da yazmam duyum felan canınız nasil istiosa öyle davranin sizin hareketlerinize yön vermiyorum. niyetim kötü olsa kpssye sarilin da demezdim. selametle.
-
Ya gencler Ferhat dışında bi muhasebe kitabı önerin ya
-
@canaycan valla biraz őyle olmuş sanki:)
-
@10sanli hocam defter-i kebiri begenmistim ben. Bi bakın isterseniz
-
@bombiksmori ya ben niyetlenmiştim onu almaya içini açtım inceleyim diye 2-3 tane sacma sapan soru gördüm bu ne ya diye koydum geri ama detaylı bakmadım yani güzel diyosun öyle mi memnunsun begendin öyle mi?
-
Hem sen dün nerdeydin bakalım niye yoktun gece @canaycan yoklama yaptı, devamsızlıgın birikti ona göre @bombiksmori
-
@10sanli dun giremedim hiç uzaktan bi baktim sadece:) zaten kimse yoktu pek bi sessizdi burasi. Hocam ben ferhati bi kac kere donunce baya sıkılmıstım ama defteri kebiri beğendim kendimce:)
-
@10sanli abaküsü severim ben güzel kitap. boğmuyo insanı yazılarla . ferhatınkiler çok sıkışık geliyo bana.
-
Artık tezim ispatlandi bu gündüz ekibi çok gergin paso kavga ediyolar gece ekibi daha iyi ya bu nedir gençler hepimiz biliyoruz kpssnin geldiğini guy bekleyerek hazırlanan insanlar bi nevi kpss ye çalışıyo o yüzden bizler Umur etmeye devam ediyoruz bi sakin olun ya
-
@kozexpo ewet abakűs de iyiydi
-
@bombiksmori hocam gece ekibi vardı ben bi ara seni sordum bi ses vereydin iyiydi lütfen gece ekibi devamsızlık yapmasın moralimiz düzeliyo gece gündüz cokuyorum resmen yazılanları okuyunca
-
@ddguy ne güzel ısparta yazcaktın neden gelmediki bu ilan
-
Katılıyorum size @vmy ikimiz müfettişligi de nasil bekliyoruz yorumlarda konustuk hep. Boyle her olumsuz söyleyene laf soylenmez ki tamam o zaman siz hepiniz kek cay muhabbeti devam edin her gun ilan gelir mi diye bekleyin. Kimse size umudunuzu kesin calismayin demiyor ki. Aksine çalışın bakin cok alim olacak diyoruz yani mart veya nisan sonucta ilan yarin da gelse kpss ye yine sıkı sıkı çalışıp girmek gerek bunun bilincinde değilseniz birakin bu işleri. Sonuç olarak demistim zaten onceden de subata kadar beklemeyin dedigimde boyle atar yemistik su an yine ayni . iyilik yaramiyorsa yapmayalim
-
çıkmıs soru dimi @kozexpo abaküs. hocam ferhatın çıkmısını cözdüm ben özgün arıyorum
-
@10sanli abaküsde hem çıkmış hem özgün sorular var.
-
O degil de 1200 yada 1800 kisi vmy de tekrar yeterlilige girilecehi vs deniyor onlardan baya oy kaybi olacak e bi de magdur olablar bizler gb 450 binden fazla iibf li ogretmen atamalainda sayiyi begenmeyenler de vae birde bunlarin yakinini dusunun gecmis olsun bir kisi ne kadar oy kaybettirdi....
-
@kozexpo bi bakıyım ben ona o zaman. bide AnkaraKariyer Veli Öztürk'ün kitabını cok duydum ama cözen var mı bilmiyorum hiç
-
@ddguy o zaman toplanıp goy goyumuzu yapıyoruz bugün yine zaten dün @keynesin-amcası nın da modu düşüktü bugün dünün acısını çıkaralım :))