2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar Maliye Bakanının videosu paylaşıldı herkes gördü soru yok videoda ama ssçorulan soru istihdam çağrısına cevabınız nedir? Maliye Bakanıda alımları yapacaz dedi şuanda en yetkiki ağız o ve biz ümitsizliğe kapılmayalım hissim geleceği yönünde ilanın ama gelmesede zaten kpss var önümüzde zaten çalışıyoruz bence kimse kimseyi kırmasın Ağız dalaşınada girmesin amaç ortak sonuçta Ayrıca TGRT Haber Özlem Pala da benim attığım tweeti ciddiye alıp cevap yazmış biliyorum bi bıkkınlık var millette umutsuzluk ama elimizden geldiğince devam edelim sonuçta kaybedecek daha fazla bişeyimiz yok
-
@LUCASS benimde twetleri beğenmiş hocam özlem. Hanim dikkate alıyo bizi
-
@Affectio-Sctts yine eksiledim noktalı yerleri de sana uyarladım
-
@Affectio-Sctts sanal alemde herkes yazar o boşlukları, sen kesin 75 altı puanı olan guy ilanı gelmesini istemeyen sünepenin tekisin
-
@aksaçlı buarada düşük puan alan arkadaşları kesinlikle küçümsemiyorum böyle adamlar hariç herkesin başımızın üstünde yeri vardır
-
Bu arada şu sayfaya girip te yok sohbeti başka yerde yapın yok konusmayin deyip durmayın yeni sayfa açıldı duyumlar orda da paylasiliyo bu sayfa etkinlik goygoy sayfası biz herkese saygı duyup ses cikarmiyoruz hakkınızı helal edin kusura bakmayin diyoruz her gelen bi laf soyluyo lütfen arkadaşlar duyumlari @keynesin-amcası nin açtığı sayfadan takip edin bu sayfaya bakan çok oluyo ve etkinlikte organize olabilmek için bu sayfa Bize lazım lütfen kusurumuza bakmayın
-
@Uyan-Mamoş Yemin ederim senin gibilerde atanıp memur oluyor yaa. Güzel kardeşim. Bir sene boyunca sadece alana çalışıp netlerimi yüksek tutmaya çalıştım. Şimdi sen kalkmış gelen ilanlardan bahsediyorsun. P3 73 puan geldi. Şimdi bu puanla hangisine başvurayım? Diğer ilanlar da geldi tabiki ama çoğuu ingilizce şartı koydular önümüze. P35 ise 85 aldım. Şimdi sen söyle düz memurluğu getirip önümüze koydularda biz mi çevirdik? Yada açılan kadroalara bizi yerleştirdiler de biz mi yok dedik? 85 puanla akıl ve mantık olarak bi köşeye atamaıuorum ve guy ilanını bekliyorum. 73 puanlada birşey olmayacağını biliyorum ve senin dediğin gibi görmezlikten geliyorum.
-
Sınava çalışmaya başladık sınav erkene alındı. Sınav yaklaştı geçerlilik 1 yıla düştü. Belli şehirlerde girmem gerekti kalktım bursaya 2 gece otel parası verdim. Hersene puanlar 73.5 lara kadar duserken darbe sebebiyle ilanlar gelmedi 95 alan açıkta. 85 alan kurum sınavı yada mülakat yaşayamamış. Hala birileri çıkıp siz ilan beğenmiyorsunuz iş beğenmiyorsunuz demesini aklım almıyor. Bencillik yapıpta bu seneki mağduriyetimizi görmeyip buraya gelip laf eden, görüpte dalga geçen hayvan her kimse bu seneki mağdurların yaşadığı stresin mislini rabbim sana yaşatsınki bizi anlayasın. Bak bak iş beğenmiyormuşuz. Şuan memur ol ama görevin tuvalet temizlemek deseler koşa koşa giderim. Mesele iş beğenmemek degil iş olmaması. Umarım bigün bizi anlarsınız bu caresizliğliğin ne oldugunu iliklerine kadar yaşarsın.
-
görüyorum yarası olanlar gocunmuş, ben burada 70-80 arası puan alanları tehdit eden "seneye daha iyi yapacaz" diye ergen ergen tripler atan şahısa durumu anlatmaya çalıştım p3 ü düşük arkadaşlara bi lafım yok fakat gümrük döner sermaye 79 la kapattı icra katipliği deseniz birsürü il 80 altı kapattı hatta bir örnek vereyim gebze adliyesi 75 le kapattı. Tüm planınızı maliye bakanlığı odaklı yaparsanız hüsrana uğrar yıkılırsınız demek istedim kötü oldum ama siz bilirsiniz. Bu başlık artık iyice çöp oldu zaten
-
@Uyan-Mamoş hocam bu çaresizliğimizi umarım kpss yada başka bi vesile ile yaşarsınızda bizi anlarsınız. Hayatımda hiç bukadar içten bisey dilememiştim.
-
#Günbiterken Gelir Uzman Yardımcısı ilanı gelsin artık. Beklemekten İlanın Marjinal Faydası negatif oldu. Toplam fayda azalmakta...
-
@aksaçlı sen varya b....siz adamın tekisin belliki ortalama bir puan almışsın bilinc altına işlemişler bu eziklik psikolojisini kendi hissettiklerini söylüyosun insanlara. puanım kötü değil dostum AYIKTIRAYIM! seni o yüzden söylediğin bu laf beni hiç yaralamadı sen git baskalarına dene bir de bu lafı belki tutturursun birine
edit: Ulan ezik insan!! 83 mü aldın OĞLUM insanlara bir daha böyle laflar söylemeden önce puanın biraz daha yüksek olsun senin tek ümidin GUY başka da sınava giremezsin bu sene ondan canını sıktı adamın yazdığı şey belliki. otur guyu bekle!! hadi zaten bu sayfadan başka bir yerde de yazmamışsın ordan da belli ne olduğun!!
-
@kürşad ve @paretowilfredo lütfen guyla ilgili son durum nedir.bilgi
-
Bu sayfada herkes kurtlar vadisinden çıkıp gelmiş gibi asıp kesiyorlar maşallah. Kelimelere biraz daha dikkat etsek güzel olur zannımca.
-
@Uyan-Mamoş arkadaşım bizim sistemimizi tam biliyor musun bilmiyorum ama sana bir örnek vereyim. Benim p3 puanım 71 ama alan puanım 85. Çünkü alandan atanıp kendi alanıma uygun bir işim olsun kendi uzmanlık alanımda çalışayım istiyorum. Bu yüzden alan derslerine daha yoğun çalışırken gk-gy bölümüne ise çalışmadım. Hem dediğin gibi sadece maliye bakanlığı alım yapmıyor. Çsgb, dışişleri içişleri gibi birçok bakanlık alımlar yapabilir ama maalesef daha sınav yüzü göremedim. Dahası p3ü 68 olup alandan 94 alan tanıdıklarım var ve adamların girdiği tek sınav gümrük müfettişliği oldu. Tabii düşünce yine sizin kendi düşünceniz ben sadece açıklamak istedim neler yaşadığımızı. Burdaki çoğu arkadaşımın da durumu üç aşşağı beş yukarı budur.
-
@Uyan-Mamoş kardeş adamsın! boşver senin yaptığın bu sayfada deliler ülkesinde akıllı olmak gibi bir şey o yüzden bırak kim nasıl anlıyorsa anlasın
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Millete hakaret etmeyi ne zaman bırakacaksın güzel kardeşim. ? Hakaretleşmelerinizi gidin özelden yapın. Burda sen kimseye boş felan diyemezsin. İlla bizde mi küfürlü konuşalım onu mu istiyosun. Ha bilelim ona göre konuşalım.
-
Arkadaşlar Maliye Bakanının alımlarla ilgili açıklama yaptığı video elinde olan var mı acaba rica etsem?